Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Tłumy na otwarciu BCCenter
~byłem widziałem niezalogowany
23 listopada 2012r. o 22:43
to jest galeria ;)
to powinno nazywać się MIESZKO 2 z ruchomymi schodami .....

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~byłem widziałem niezalogowany
23 listopada 2012r. o 22:43
to jest galeria ;)
to powinno nazywać się MIESZKO 2 z ruchomymi schodami .....

9883
#ponczek nieaktywny
23 listopada 2012r. o 23:16
powiem krutko PORAŻKA
~ niezalogowany
24 listopada 2012r. o 0:31
~naiski napisał(a): Pewnie było tak , wiecznie nie napasione stare dziady i emeryci co podobno nie maja kasy ............i nieróbstwo co powinno być w pracy oni maja czas na promocje i rabaty . Licząc ze owego wygranego Fiata zabiorą do grobowca
Może tego Fiata zostawią tobie, bo chcesz się nim na drugi świat przejechać.
~gizek niezalogowany
24 listopada 2012r. o 1:10
Sami malkontenci się wypowiadają. Niezadowoleni zauważcie,że i tego małego obiektu jak dotąd nie udało się w pełni zagospodarować, najpewniej z powodu braku ofert.Poważne sieci handlowe otwierają swoje sklepy w miejscach, które gwarantują im odpowiednio wysokie obroty na opłacalnym poziomie.W miasteczku gdzie mieszka nieco ponad 35 tys ludzi,gdzie co piąty-szósty lokal handlowy jest "do wynajęcia",gdzie w Rynku praktycznie nie ma sklepów nie uda się nikomu uruchomić galerii handlowej na miarę "Dominikańskiej","Magnolii" czy "Piastowskiej"bo nie znajdzie kontrahentów uznanych marek do prowadzenia tutaj działalności handlowej albowiem ponieśliby straty. A więc jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma. Cieszmy się więc i z tego, tym bardziej że obiekt jest o wiele bardziej estetyczny niż tamten obleśny Hotel" Piast".
2900
#falco nieaktywny
24 listopada 2012r. o 7:16
ktoś tam kiedyś napisał że ,,znika relikt komuny,,(hotel PIAST)

a to, to takie okrągłe naprzeciw to co?...wpisane w rejestr zabytków?
czy może jeszcze istnieje czekając na kolejną ,,władzę,, która będzie jak ten budynek...,,bez kantów,, :P

"bierz życie z każdym oddechem..."
~zula999 niezalogowany
24 listopada 2012r. o 7:29
Bo ludzie w sile wieku akurat byli w pracy
~ niezalogowany
24 listopada 2012r. o 11:34
k1p napisał(a): Cieszyć się, bo mamy??
Cieszyłabym się, gdybym miała tam sklepy, w których chcę robić zakupy.
A cieszyć się z samego "posiadania" nie będę...
Nie jestem osobą , która na wszystko narzeka, ale tym razem jestem rozczarowana :-(

Jeszcze się taki nie urodził....
A przepraszam gdzie czyt.w jakich sklepach się ubierasz jeśli można wiedzieć???
Galeria jest też dla ludzi którzy w tygodniu nie maja czasu na łażenie po sklepach a tak wszytko w jednym miejscu i w niedziele można się przejść i coś kupić.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza