~ napisał(a):maly85 napisał(a): Jak na wsi gdzie np.mieszka 30 osób otworzyli by galerię to był by to wyczyn,ale żeby w mieście robić taki cyrk???:)
P.S
Ciekawe co zrobią z tymi 20tyś.??Pewnie nagrody na święta finansowe będą dla radnych:)Bo znając życie ani grosza żaden mieszkaniec nie dostanie:)norma:)
20 tyś zostały przeznaczone na 2 domy dziecka w Bolcu, a nie na radnych!!! Co za zawziętość, indolencja i wieczne niezadowolenie, proszę nie piszcie głupot!!!
~m napisał(a): W tym mieście jeszcze nikt nikomu nie dogodził.Jak nie było Galerii to ludzie nażekali,że trzeba jeżdzić do Wrocka ,Legnicy lub Zgorzelca na zakupy bo u nas nic niema.A jak już jest to też żle...Jakaś paranoja:) :|
~ napisał(a):Demonides napisał(a): Poszedłem tam dzisiaj z ciekawości jakie sklepy tam są, gdyż wcześniej nic na ten temat nie czytałem ani tamtędy nie chodziłem. Tak więc reklam na budynku też wcześniej nie widziałem.
Kupiłem sobie buty za 160zł. Pomyślałem że zagram o fiata 500. Poszedłem więc po talon i wróciłem do domu. Po wejściu na stronę naszej BCC zapoznałem się z regulaminem konkursu.
Pytanie jakie mi się nasunęło to dlaczego otrzymałem 1 kupon, a nie 5, skoro zakupy zrobiłem za 160zł.
No cóż, ktoś inny skorzysta z moich kuponów konkursowych zwiększając swoje sz
U mnie ta sama historia , tylko buty były za 195.00, a w Rossmannie 65.00, i też dopiero zobaczyłam w domu w regulaminie, moim zdaniem powinni to umieścić na miejscu, żeby każdy widział i mógł się upomnieć.
No to zapodajcie tutaj ust. Z tego regulaminu
rsx900 napisał(a): Były ciche nadzieje na coś fajnego. Myślałem, że faktycznie otworzą 38 lokali jak było w planach, w rzeczywistości naliczyłem 17. I co? Wielkie rozczarowanie.
Rossman: po co nam drugi Rossman w takim małym mieście?
CCC: matko święta, sklep z butami, które niszczą nogi, są beznadziejne i zwyczajnie byle jakie zajmuje pół piętra? No zlitujcie się...CCC po prostu nie nadaje się do galerii i tylko zajmuje miejsce.
Apteka pod Klonami: po co nam druga apteka na przestrzeni 30 metrów? Przecież zaraz obok na ul. Asnyka również jest apteka.
Cukiernia: kto zezwolił na taki lokal jak cukiernia w galerii....? Prawdziwe tłumy przyciągają do każdej galerii sieciowe fast-foody, nigdy w B-cu żadnego nie było, teraz była okazja go otworzyć a tu nic...wszystko po znajomości - Roman - elita miasta - cukiernia...dżizas :|
House i Reserved: House już był, Reserved nie ale jest już tak znaną marką, że nie wróżę tłumów po pierwszych tygodniach ekscytacji.
RDG512(czy jakoś tak): ten sklep to szajs i szybko dojdziecie do podobnych wniosków, cichy zbyt nonkonformistyczne i dziwaczne, nie znajdą swoich odbiorców w B-cu, myślę, że dłużej niż 3-4 miesiące nie zabawią w BCC.
Pepco: toż to śmiech na sali, może ludzie jeszcze sobie nie zdają sprawy, ale ten sklep to tak naprawdę Szmatex-Mamy-Wszystko-Czyli-Nic F.H.U. Zupełnie nie rozumiem sensu otwarcia go w tej galerii, kolejna strata miejsca.
Do reszty lokali nie mam aż takich zastrzeżeń, w końcu to nie Bolesławianie o tym decydowali.
Generalnie jest średnio, mocno średnio. Głównymi zwiedzającymi (bo tak ich trzeba nazwać) są osoby po 60-70...które, bardzo mi przykro ale w tej galerii raczej nic dla siebie nie znajdą. Młodzi ludzie jakoś nie zainteresowali się "Centrum spotkań". O czym to świadczy? O tym, że znają już te marki i wiedzą, że nic specjalnego w nich nie ma.
Galeria jest, powstała, wygląda nawet fajnie, ale jest i była "przehype'owana".
Nie polecam - niestety.
Demonides napisał(a): Poszedłem tam dzisiaj z ciekawości jakie sklepy tam są, gdyż wcześniej nic na ten temat nie czytałem ani tamtędy nie chodziłem. Tak więc reklam na budynku też wcześniej nie widziałem.
Kupiłem sobie buty za 160zł. Pomyślałem że zagram o fiata 500. Poszedłem więc po talon i wróciłem do domu. Po wejściu na stronę naszej BCC zapoznałem się z regulaminem konkursu.
Pytanie jakie mi się nasunęło to dlaczego otrzymałem 1 kupon, a nie 5, skoro zakupy zrobiłem za 160zł.
No cóż, ktoś inny skorzysta z moich kuponów konkursowych zwiększając swoje szanse.