Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Tłumy na otwarciu BCCenter
~wiolizna niezalogowany
23 listopada 2012r. o 15:38
No zaskoczę Cię Marta! Emeryci są biedni! Nie tylko oni, bo większość polaków również. To jednak nie przeszkadza nam od czasu do czasu zaszaleć, a choćby nawet i za kredyty! Taki nasz fenomen! Niby tacy biedni, a tyle markowych rzeczy kupujemy i wciąż narzekamy, że takich sklepów jak np. ZARRA jest za mało! :] Ale co tam, ja kocham ten nasz absurd!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
23 listopada 2012r. o 15:54
ZARRA wiolizna to na Allegro z adnotacją, że metki częściowo wycięte :D

ZARA jak już ;-)
~wiolizna niezalogowany
23 listopada 2012r. o 16:08
Dobra, masz mnie! A tak się k.... starałam nie popełnić błędu! Szlak by to... :]
~ niezalogowany
23 listopada 2012r. o 16:42
Tytuł powinien brzmieć " Tłumy moherów i wagarowiczów" na otwarciu:) Średnia wieku 60 lat:) Akurat sklepy na ich kieszeń heheh:D

A dla dzieci tylko sklep z butami i reserved, bo to co w pepco jest to chińszczyzna na dwa razy i do kosza...

Do aniella... od takich jak Ty to nie tylko ziemniaki w piwnicy ale i buraki na polu gniją:D

~rsk niezalogowany
23 listopada 2012r. o 16:46
~wiolizna napisał(a): Dobra, masz mnie! A tak się k.... starałam nie popełnić błędu! Szlak by to... :]

wiolizna, nie szlak tylko SZLAG !

Też Cię mam?
~ niezalogowany
23 listopada 2012r. o 16:49
~rsk napisał(a): Też Cię mam?

Ja też bym chciał JĄ mieć!! ;(
~edi niezalogowany
23 listopada 2012r. o 16:55
O której w sobote spiewa Bayer Full wie ktos ??
~ niezalogowany
23 listopada 2012r. o 17:07
hmm szału nie robi, ale czego można było się spodziewać? póki co jest jedno wielkie zamieszanie! (co do tego nie ma się co dziwić) aczkolwiek jest kilka maleńkich szczegółów mianowicie - kolejna w mięsnym jest "prześmieszna"! ludzie cisną się pod lodówkami tylko dlatego ,że od końca sprzedają filety, skrzydełka itp co wiąże się z tym ,że ludzie chcący kupić wędliny (które znajdują się po drugiej stronie )muszą czekać X czasu by w końcu dopchać się do tego czego chcą. Odnośnie miejsca pomiędzy regałami np w pepco.. dajcie spokój nie dość ,że nie idzie przejść na dodatek kolejna do połowy sklepu bo jedna pani stała na kasie, i mnóstwo szklanych oraz porcelanowych przedmiotów poukładanych tak ,że każde (nie tylko oczywiście) dziecko przechodząc koło danych rzeczy jest skłonne strącić naczynie.. o dorosłych nie wspomnę bo też może im się zdarzyć ;] o windzie w której non stop awarie dźwigu, bądź pytania kogokolwiek z obsługi bądź ochroniarzy o toalety uzyskując odp : hmmm CHYBA na dole, aczkolwiek nie jestem pewny (w tym przypadku ochroniarz),kupony które rzekomo już się skończyły itp itd dużo by wymieniać niedociągnięć co daje wiele do życzenia . no ale jeszcze się taki nie urodził co by każdemu dogodził ! :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.