chyba ktoś miał na myśli Pepco i sklep z obuwiem.... ta odzież z pepco to mi tak coś textil przypomina... no, ale dla malucha może być, ubierzesz pare razy i do kosza.
No właśnie dlatego myślałam że coś porządnego dla dzieci będzie.Takich sklepów gdzie ciuchy są na dwa razy jest w Bolesławcu pełno:-(.No od czasu do czasu kupuję w 5 10 15.
~obserwator niezalogowany 23 listopada 2012r. o 14:49
No cóż ,nie jest to rewelacja ta cała galeria City Center.Budynek i wystrój ciekawy,sklepy jak dla mnie nic ciekawego.Przeważają sklepy dla ludzi młodych,starszy klient nie wiele znajdzie dla siebie w tych sklepach.
Sklep Polo Market na dzień dzisiejszy powala cenami,bo obniżki towarów od 21 % do 38 % ( tak podają w agitce reklamowej) no i klientów sporo w tym markecie.
Większość klientów przyszła rozejrzeć się co też w tej Galerii jest,jakie są ceny.
Jest tak beznadziejna ta galeria, że trzeba ją zburzyć! Hotel Piast to było to! Centrum miasta wygląda teraz okropnie! Sklepy też do niczego! Umowy o pracę śmieciowe! Powinna być Zara, Sephora, Empik, MC Donald, Dior, Versace, Gucci i same światowe marki! Zaniżone ceny, puste powierzchnie, brzydkie kwiatki i dekoracja świąteczna do dupy! Inwestor to oszust! Dał pieniądze na cele charytatywne, na pewno zostaną rozdane przez prezydenta kolegom!
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.