Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Tłumy na otwarciu BCCenter
7845
#Takanuva nieaktywny
23 listopada 2012r. o 17:16
Kiedy będzie koncert Bajer Full?

Dopisane 23.11.2012r. o godz. 17:16:

To znaczy o której godz. ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
23 listopada 2012r. o 17:20
Takanuva napisał(a): Kiedy będzie koncert Bajer Full? Dopisane 23.11.2012r. o godz. 17:16:To znaczy o której godz. ?

jutro od 12-stej w czterech odsłonach
~wiolizna niezalogowany
23 listopada 2012r. o 18:09
Tylda, skąd wiesz co miałam na myśli? Jesteś pewien/na, że właśnie szlag? Jeśli tak to wygląda na to, że możesz wiedzieć lepiej ode mnie co chciałam napisać. Niesamowite i tak rzadko spotykane!
~naiski niezalogowany
23 listopada 2012r. o 18:36
Pewnie było tak , wiecznie nie napasione stare dziady i emeryci co podobno nie maja kasy ............i nieróbstwo co powinno być w pracy oni maja czas na promocje i rabaty . Licząc ze owego wygranego Fiata zabiorą do grobowca
~jeleniogórzanka niezalogowany
23 listopada 2012r. o 18:44
Dziś byłam - kupić dziecku rajtuzki chciałam - i tak jakoś pomyślałam, że "sprawdzę" co mają w galerii. Fakt - nic ciekawego, może dlatego, że nawykłam do galerii w Jelonce i Wrocku.
Ale mam jeszcze jedną uwagę - nikt dotąd tego nie napisał - przed budynkiem BCCenter są 4 (słownie: cztery) miejsca parkingowe!!! to chyba nie do przyjęcia przez chcącą się rozwijać galerią. Gdzie niby mam auto postawić? Tam gdzie parkomaty są??? Chyba to był pierwszy i ostatni raz kiedy zawitałam do tego przybytku.
8507
#aga2 nieaktywny
23 listopada 2012r. o 19:05
Ci najbardziej ciekawi czyli mocherowe berety najwięcej tam nakupią :D ich życie to manchatan kupić coś za dwa złote i jeszcze targując się na złotówkę :D :D :D
3194
#Manka19 nieaktywny
23 listopada 2012r. o 20:04
aga2 napisał(a): Ci najbardziej ciekawi czyli mocherowe berety najwięcej tam nakupią :D ich życie to manchatan kupić coś za dwa złote i jeszcze targując się na złotówkę :D :D :D

Jak zostaniesz kiedyś emerytką to nie wiem czy wogóle będziesz miałą się za co targować, ale moherem będziesz napewno:D
~ niezalogowany
23 listopada 2012r. o 21:41
Aga2: ty przeczytaj to, co napisałaś i się zastanów trochę nad sobą. Życzę ci, abyś będąc emerytką nie musiała każdej złotówki przed wydaniem z trzech stron oglądać.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza