Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Łabędzi śpiew prezesa.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
5 grudnia 2012r. o 22:45
falco napisał(a): Pan Przemysław obrał sobie taką formę żartów i niezle mu to wychodzi... :D

Ale , ja wciąż w Niego wierzę , widzisz Ptico ... najtrudniej jest kochać ludzi , którzy najbardziej potrzebują naszej miłości ... jak mawia moja Przyjaciółka :)

Przemek , jeszcze raz powtarzam , odsuń się od Paligłupa. Zależy mi na tym , abyś był ludowym trybunem , mnie na to nie stać. Przed Tobą przyszłość :) I w Tobie pokładam ... mimo wszystko ... pewne nadzieje :) Precz z Paligłupem. Jakieś dwa lata temu napisałem , coś w tym sensie :
Palikot potrzebuje bardziej takich przemków , niż Oni jego ... , to było wtedy , gdy rozpoczynałeś swoją kampanię wyborczą .
Nie zmieniłem zdania , a Ciebie proszę o ostateczny rachunek sumienia ... i odpowiedź , chcesz być jednym z wielu żerujących na społeczeństwie , czy chcesz najsłabszego z pośród nas ... podnieść ? Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
6 grudnia 2012r. o 11:49
Szanowne Pismaki! Który z was wykazuje tyle zainteresowania lokalnymi problemami mieszkańców Bolesławca,co Przemek. Który z was tyle co Przemek pisze o nieprawidłowościach i wręcz kuriozalnych działaniach Pana Prezydenta Miasta i będącej na jego usługach Rady. Zamiast małostkowych potyczek z Przemkiem na mało istotne tematy, zastanówcie się razem z nim co zrobić żeby przywrócić w mieście normalność. Jak nie teraz to za dwa lata. Już teraz zastanawiajcie się kogo wybrać do nowej rady. Przypominam, wybierać będziemy OSOBE a nie partię.,
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
6 grudnia 2012r. o 12:03
~ napisał(a): Szanowne Pismaki! Który z was wykazuje tyle zainteresowania lokalnymi problemami mieszkańców Bolesławca,co Przemek. .,

Szanowny Pismaku , widzę , że Ty również nieczego nie rozumiesz i zapewne do końca swoich dni wierzyć będziesz w iluzoryczną demokrację . Lokalne problemy , to mały pikuś w porównaniu z głodującą Afryką i niewolnictwem ludzkości . Słowo cywilizacja , jest Ci pewnie nie znane , a lokalne problemy przysłaniają Ci ogląd Świata. Zapraszam Cię na piwo i kilka kwestii wytłumaczę :) Masz odwagę ze mną się spotkać ? :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~joko niezalogowany
6 grudnia 2012r. o 15:11
~ napisał(a): Szanowne Pismaki! Który z was wykazuje tyle zainteresowania lokalnymi problemami mieszkańców Bolesławca,co Przemek. Który z was tyle co Przemek pisze ...

Nie wystarczy pisać dużo albo bardzo dużo. Trzeba pisać z sensem a z tym już u Przemka duuuuużo gorzej.
:/
211
skorn
6 grudnia 2012r. o 15:47
~ napisał(a): Który z was tyle co Przemek pisze o nieprawidłowościach i wręcz kuriozalnych działaniach Pana Prezydenta Miasta i będącej na jego usługach Rady.

emem

<i>
2900
#falco nieaktywny
6 grudnia 2012r. o 18:51
:D

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ciekawski niezalogowany
6 grudnia 2012r. o 20:37
skorn napisał(a):
~ napisał(a): Który z was tyle co Przemek pisze o nieprawidłowościach i wręcz kuriozalnych działaniach Pana Prezydenta Miasta i będącej na jego usługach Rady.

emem

Czyż nie miało być Amen?
~ważne że niezalogowany
7 grudnia 2012r. o 6:55
Nie ważne kto i co pisze .Ważne że wszyscy będziemy płacić za wszystko.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza