Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Łabędzi śpiew prezesa.
18442
PIS-PO-PRL
17 lutego 2023r. o 16:21
Falco111 napisał(a): prawda że ciekawe?...kpiłem sobie z niego i jego palikociarni a kiedy przyszło co do czego to do mnie wydzwaniał z prośbą o zakończenie czegoś kto mu wcześniej rozbabrał robotę

A że ty na forum lubisz psioczyć, a potem z wywalonym językiem po pieniążki lecieć już wiemy ;)

Panm, ksiądz… piniądz nie śmierdzi. Nawet od janka jan weźmie, jak mu zuy janek zleci robotę.

Jak to się nazywa…? Kręgosłup moralny czy coś ;))

Dopisane 17.02.2023r. o godz. 16:21:

Ale… okej… jak mawiają janki
Jan ma depresję to nie eskalujemy ;)

Zaczynamy wikentt ;))
W sumie to mnie na wędzenie wzięło.
I to jest plan

Siju lejter… jakby to janki powiedziały ;))
Spokojnego wikendowania się

PIS=PO=PRL
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Anioł niezalogowany
17 lutego 2023r. o 16:25
Krytykuje Romcia i wszystkich w urzędzie a tego kto starał się coś zmienić gnoi.
O ile wiemy to kandydatów było kilku . Ale każdy powiązany z władzą. To lepiej ich nie tykać. Tu można sobie poużywać i drzeć łacha. Ale żeby 11 lat to coś tu nie kaman.
22744
Falco111 nieaktywny
17 lutego 2023r. o 17:35
~~Anioł napisał(a): Krytykuje Romcia i wszystkich w urzędzie a tego kto starał się coś zmienić gnoi.
O ile wiemy to kandydatów było kilku . Ale każdy powiązany z władzą. To lepiej ich nie tykać. Tu można sobie poużywać i drzeć łacha. Ale żeby 11 lat to coś tu nie kaman.

owszem ...krytykuję Romana i nie ja jeden...nie wiem tylko co wg. ciebie jest ''gnojeniem'' kogoś kto oprócz prostackich ,populistycznych hasełek bez pokrycia i pisanych tylko na forum ,nic innego kompletnie nie zrobił ...;D
no tak ...''walczył '' jeszcze o lokal dla palikociarni...
jak to się skończyło jednak w innym temacie...;D
a jeśli ty uważasz że nie tykam władzy bo tak lepiej to przypomnę ci że nie raz tu wspominałem Stasika, Bakalarza czy Filistyńskiego...
a to że teraz -po 11 latach?....a co w tym dziwnego jak niczym ''królik z kapelusza'' pojawiła się ''afera czajnikowa'':D
wczoraj kolejny ''niewypał '' z wyzwiskami jakie ponoć miałem kierować w stronę adminów...;D

poprosiłem o konkrety i co?...podkulił kitę i zwiał ...;D
a więc nie jęcz tutaj ...

#falco nieaktywny
3 grudnia 2012r. o 20:24
jak widzę wpisuje się Pan w ,,sposób mówienia ,, językiem własnego prezesa... :)
ja się ,,odszczekuję,,?
to raczej Pan -którego nigdzie nie obraziłem -nie odpowiedział na żadne z moich pytań czym potwierdził tylko w jakim to poważaniu ma Pan być może przyszłego wyborcę...hehehe
nerwy Panu puściły?
ja jestem ,,populistą,,?...śmiechu warte bo nie szukam tu poklasku a czytanie tego co Pan tu wypisuje tylko mnie bawi a raczej rozśmiesza...
dlatego niech Pan pisze dalej i nie zapomni o uzupełnienie swojej strony bo mówi ona nam tak wiele jak Pan tutaj...czyli nic :)
22744
Falco111 nieaktywny
17 lutego 2023r. o 19:21
kogoś na wspominki o koleżce wzięło? ....proszę bardzo....;D

~joko niezalogowany
4 grudnia 2012r. o 21:53
skorn napisał(a): Kiedy Ruch Palikota przedstawi w sejmie projekt obniżenia podatków, w tym vatu?

Ruch Palikota może sobie składać w sejmie projekty dowolnych ustaw. Nie ma to żadnego znaczenia. Nie mają nic do gadania a tym bardziej decydowania. To kanapowa partia jednej kadencji.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
4 grudnia 2012r. o 23:35
~joko napisał(a): To kanapowa partia jednej kadencji.

Żebyś się k...wa nie ździwił , jak Przemek zostanie prezydentem Bolesławca , absurdów ci u nas pod dostatkiem. Dobranoc :)
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.

~joko niezalogowany
5 grudnia 2012r. o 0:00
Pannazdzieckiem napisał(a):

Żebyś się k...wa nie ździwił , jak Przemek zostanie prezydentem Bolesławca , absurdów ci u nas pod dostatkiem. Dobranoc :)

Gdyby to nie było śmieszne to byłoby straszne. :D

Dopisane 17.02.2023r. o godz. 19:21:

Falco111 napisał(a): kogoś na wspominki o koleżce wzięło? ....proszę bardzo....;D

~joko niezalogowany
4 grudnia 2012r. o 21:53
skorn napisał(a): Kiedy Ruch Palikota przedstawi w sejmie projekt obniżenia podatków, w tym vatu?

Ruch Palikota może sobie składać w sejmie projekty dowolnych ustaw. Nie ma to żadnego znaczenia. Nie mają nic do gadania a tym bardziej decydowania. To kanapowa partia jednej kadencji.
4335
4 grudnia 2012r. o 23:35

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.

~joko niezalogowany
5 grudnia 2012r. o 0:00
Pannazdzieckiem napisał(a):

Gdyby to nie było śmieszne to byłoby straszne. :D

4335
5 grudnia 2012r. o 14:06
~Przemysław napisał(a): ...Polemika z internautami jest naturalną koleją rzeczy.Ludzie zapytują Więc wypada odpowiadać

Dokładnie :)
Czemu więc nie odpowiedziałeś koledze Falco , nie mówiąc o mnie .
29
Bernard
17 lutego 2023r. o 22:19
Kolejna prorosyjska propaganda automatycznie spowoduje zamknięcie tematu.

bobrzanie.pl
11445
PanM
17 lutego 2023r. o 22:22
Bernard napisał(a): Kolejna prorosyjska propaganda automatycznie spowoduje zamknięcie tematu.

Insynuacje , prowokacje i zniewago Tro j nara nic nie spowodują ?

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
11445
PanM
17 lutego 2023r. o 22:24
Panie Bernardzie ja się nie wyzalam ale to co zrobiliscie jest bardzo niefajne.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
29
Bernard
17 lutego 2023r. o 22:26
PanM napisał(a): Panie Bernardzie ja się nie wyzalam ale to co zrobiliscie jest bardzo niefajne.

Nie wiem co jest niefajne. Precyzyjniej proszę.

bobrzanie.pl
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza
REKLAMA Metrohouse zaprasza