Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Łabędzi śpiew prezesa.
22744
Falco111 nieaktywny
17 lutego 2023r. o 13:34
jedne tematy znikają inne się odświeża...

~Gienek niezalogowany
27 listopada 2012r. o 21:36
~Przemysław napisał(a): Pozwolę sobie przypomnieć że rozpoczynamy nabór chętnych do przyszłej rady miasta .Nie ma obowiązku należenia do partii .Wystarczy być uczciwym i zaangażowanym w przywrócenie miastu życia.Rada miasta powinna być organem kontrolnym dla władzy a nie grupą klakierów tak jak obecnie.

Przemysławie!!!
Pod pańskim przewodem NIGDY!!!
Umarłym życia nie przywrócicie ( zwłaszcza tacy ateiści i bluźniercy ja wy - Ruch Palikota) a miasto, niestety dla pana - żyje, ma się nieźle i jest coraz piękniejsze więc nie musi mnie pan agitować albowiem już dawno przekroczył pan w tych kwestiach granicę śmieszności.
Pozdrawiam
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Kot Jinks niezalogowany
17 lutego 2023r. o 13:35
Ja taż tak się dopytywałem i kociej mordy dostałem:)) hehehihihe
22744
Falco111 nieaktywny
17 lutego 2023r. o 13:36
2900
#falco nieaktywny
28 listopada 2012r. o 9:55
Panie Przemysławie
jak widzę Pan pracuje ,,we własnej kuzni,, i dlatego w ten sposób niczego Pan tu nie zmieni
Pańskie ciągłe pisanie że jest zle stawia nas tzn. czytających w roli przygłupów którzy o tym wszystkim mogą się dowiedzieć tylko od Pana
nie jestem Pana przeciwnikiem bo jestem nim dla wszystkich bez wyjątku partii... prawić piękne słówka jest bardzo łatwo ale czy za tym idą czyny?...co Pan zrobił w tym kierunku oprócz ,,pitolenia,, przepraszam za sformułowanie ale tylko takie jest adekwatne do tego co myślę...
wszystkie partie w tym kraju przypominaja mi jedną taką dawną partyjkę założoną ,,dla jaj,, (PPPP-pamięta Pan?)a jedyna różnica która was dzieli to taka ,że wy robicie to jeszcze dodatkowo dla kasy :D
"bierz życie z każdym oddechem..."
18442
PIS-PO-PRL
17 lutego 2023r. o 14:22
Janie
Ja myślę, że jak dobrze pokombinujesz, to i na strychu budowanym od podstaw, wędzarnie postawisz. Coś tam ciągle dłubiesz w tych płytkach, to na bank coś wykombinujesz ;))

I nie będzie musiała cie zazdrość zżerać ;))

PIS=PO=PRL
22744
Falco111 nieaktywny
17 lutego 2023r. o 15:14

~Przemysław niezalogowany
2 grudnia 2012r. o 17:35
~ napisał(a): Panie Przemku proszę o więcej takich przykładów bo zwykły obywatel nie widzi tego na co dzień .A ten temat można już zakończyć.
>

Tematów jest sporo i z pewnością będą poruszane .Dotarcie do zwykłych po pierwsze mieszkańców jest najważniejsze.
2900
#falco nieaktywny
2 grudnia 2012r. o 18:03
tematów jest sporo ,sporo też padło tu pytań tyle tylko że na żadne Pan nie odpowiedział... :D
~~Srebrnobiały Hibiskus niezalogowany
17 lutego 2023r. o 15:22
Rebus.:
Cóż to za zwierz , lub forumowy …………ta
co się w każdym temacie mota ………?
~~Co tu jest grane niezalogowany
17 lutego 2023r. o 15:22
Falco111 napisał(a):
~Przemysław niezalogowany
2 grudnia 2012r. o 17:35
~ napisał(a): Panie Przemku proszę o więcej takich przykładów bo zwykły obywatel nie widzi tego na co dzień .A ten temat można już zakończyć.
>

Tematów jest sporo i z pewnością będą poruszane .Dotarcie do zwykłych po pierwsze mieszkańców jest najważniejsze.
2900
#falco nieaktywny
2 grudnia 2012r. o 18:03
tematów jest sporo ,sporo też padło tu pytań tyle tylko że na żadne Pan nie odpowiedział... :D

Falco chwali się że 11 lat dokucza em potem pracuje u niego . Zwierza się . Składa życzenia a potem znowu atakuje .
Panem chyba mu coś złego zrobił. Może mu kobietę uwiódł albo sprzedał mu zdezolowane auto. Ktoś wie ?
~~Lux niezalogowany
17 lutego 2023r. o 15:27
A cóż to temacik o wojence zniknął ????
w Monachium obradują jak Putlerowi rajtki przetrzepać .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.