Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Łabędzi śpiew prezesa.
~gizek niezalogowany
8 marca 2013r. o 11:30
Przemcio wyciągnął założony swój wątek z czeluści zapomnienia. Ludzie o nim zapomnieli ale gdzieżby Przemcio? Przecie on - lokalny zadymiarz polityczny musi być na wierzchu, dba o swoją populistyczną popularność. Przemciowi nie chodzi bowiem o sprawę, chodzi o ową popularność potrzebną do realizacji dostania się do "koryta".
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3688
#Pynchoon nieaktywny
8 marca 2013r. o 11:30
Przemyslaw napisał(a): Panie Prezesie , ze smutkiem informuję żę się nie udało.Podatek VAT na rękodzieło podniesiono.
Gdyby Pan oraz wszyscy lokalni działacze PO zdecydowanie oprotestowali urzędnicze nagrody / prawdopodobnie 4 miliardy zł / nie trzeba by sięgać tak głęboko do kieszeni zwykłych pracowników.Ten VAT to ich wypłaty.Cena ceramiki nie może już wzrosnąć.
Do tego najjaśniej nam panujący podnieśli podatek od nieruchomości , ceny energii i teraz będzie lipa.
" ALE W KOŁO JEST WESOŁO "
http://podatki.onet.pl/od-kwietnia-drozej-w-kawiarniach,19923,5439398,1,prasa-detal

Przemysław, zapomniałeś dodać, że Ruch Palikota głosował za podwyższeniem podatków:

http://sejm.gov.pl/Sejm7.nsf/agent.xsp?symbol=glosowania&nrkadencji=7&nrposiedzenia=27&nrglosowania=11
22744
Falco111 nieaktywny
17 lutego 2023r. o 12:49
a tak przed laty bawiono się ''przewodniczącym'' ;D lata wstecz...
wielu - a w tym-ja brało w tym udział...
wielu - w tym ja- zadawałem pytania a ''przewodniczący'' zawsze uciekał od odpowiedzi...;D

konkluzja?...skończył jak ten jego cały ''ruch'' ;D

co go jednak łączy z Palikotem?
Palikot nadal produkuje wina a ''przewodniczący ''pędzi i wędzi'' ;D
18442
PIS-PO-PRL
17 lutego 2023r. o 13:00
Co jest złego w wędzeniu?
Też mam wędzarnie za domem ;))

Ty na strychu sobie nie postawiłeś?
Szkoda :D

PIS=PO=PRL
~~Wiem to powiem niezalogowany
17 lutego 2023r. o 13:09
PIS-PO-PRL napisał(a): Co jest złego w wędzeniu?
Też mam wędzarnie za domem ;))

Ty na strychu sobie nie postawiłeś?
Szkoda :D

Złe jest że ktoś ma a on nie ma .
22744
Falco111 nieaktywny
17 lutego 2023r. o 13:26

~bolko niezalogowany
27 listopada 2012r. o 16:57
"...Ruch Palikota Bolesławiec Oczekuje od Pana Prezesa odniesienia się do tego zagadnienia."

A mieszkańcy Bolesławca niczego nie oczekują od Ruchu Palikota poza tym żeby jak najszybciej wywalił na zbity pysk takich "polityków" jak Przemysław.

;D
~~Bubu niezalogowany
17 lutego 2023r. o 13:26
A ma kota? Czy zazdrości:))
~~Sympatyk PiS-u niezalogowany
17 lutego 2023r. o 13:27
Z jakiego "lamusa " wyciągacie te stare (historyczne) wiadomości ( 28.11.2012). Czy osoby których to dotyczy , żyją jeszcze!?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza