Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ustawa śmieciowa - dobrodziejstwo czy złodziejstwo?
3688
#Pynchoon nieaktywny
10 grudnia 2012r. o 7:26
~Przemysław napisał(a):
Rozproszone i zdezorientowane społeczeństwo staje się łatwym łupem do oskubywania.Bardzo wskazana jest silna integracja oraz mocna edukacja społeczna.

~Przemysław napisał(a):
Rozproszone i zdezorientowane społeczeństwo staje się łatwym łupem do oskubywania.Bardzo wskazana jest silna integracja oraz mocna edukacja społeczna.

Czytaj - Ruch Palikota jest kolejnym, który ma ochotę oskubać społeczeństwo :-)

Panie Przemysławie, w dalszym ciągu nie odpowiedział Pan na moje pytanie, co oprócz podpisywania postów własnym nazwiskiem (czyli prowadzi Pan kampanię promująca Pańską osobę), zrobił Pan rzeczywiście w kwestii wysokości opłat w Bolesławcu? I chodzi mi tu o wskazanie konkretnych działań, a nie opowiadanie bajek jak to wszystkim będzie wspaniale, gdy zjednoczymy się pod sztandarem Palikota.

Smutną konstatacją jest, iż Pana partię bardziej interesuje kwestia rejestrowania jakiś związków a nie walka z prawdziwymi problemami ludzi. A mówiąc kolokwialnie - powiecie wszystko byle się dorwać do koryta. Oczywiście chciałbym się mylić, ale Pańska aktywność na forum świadczy, że prowadzi Pan jedynie kampanię wyborczą, a nie faktycznie coś robi.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
10 grudnia 2012r. o 8:04
~Przemysław napisał(a):
falco napisał(a): a w Panu ile jest odwagi kiedy zaproponowałem że w każdej wręcz chwili mogą sie spotkać Pan nie raczył nawet odpowiedzieć :D

oszukiwany,okradany i upodlony przez tych którzy tak jak Pan ,nie mają nic do zaoferowania oprócz pustych słów... :>
>

Proszę traktować z szacunkiem samego siebie.Gdy się kogoś zaprasza wypada podać cel , miejsce , termin oraz się przedstawić -- daję Panu taką możliwość na sensowną wymianę poglądów .Oczekuję propozycji / tel 509 437 503 / GG 4659610/Facebook pod własnym nazwiskiem.Pozdrawiam bez komentarza.

w odpowiedzi n ostatni post Przemysława to tylko to że za bardzo szanuję samego siebie nie wpisałem się w tok pańskiego myślenia i stylu jak Pan to nazywa -polemiki
nie miałem i nie mam zamiaru zapraszać Pana gdziekolwiek bo to właśnie Pan zabiega o ,,elektorat,, w tak prosty,naiwny sposób
przedstawiac sie właśnie z tego powodu nie muszę i nie chcę bo to ja sobie wybieram to z kim sie mogę spotkać i porozmawiać a z Panem ?...przecież wiem że to byłaby kolejna ,,wiecówka,, pełna słowotoku i politycznego bełkotu...
...wymiana poglądów jak to Pan napisał akurat z Panem nie ma racji bytu tak jak i z przedstawicielami innych partii mających przed oczami jeden cel-,,korytko,,
dlatego niech Pan nie czeka na propozycję a sam cos sensownego zaproponuje :D
tu na forum...
nie mam GG,nie mam Facebook'a bo niemam żadnych powodów aby się w to bawić a numer telefonu mają tylko wybrani a Pan się do nich nie zalicza co myślę że Pana nie zasmuca :D
zaraz jadę popracować i cieszę się że robię to tylko dla siebie i dla klienta a nie dla złodziejskiego państwa którego elementem -w małej przenośni- jest i Pan...
z tą świadomością niech Pan zostanie i miłego dnia :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
~Faul niezalogowany
10 grudnia 2012r. o 19:46
Falko to dopiero obłudnik
~Przemysław niezalogowany
10 grudnia 2012r. o 22:51
Znacznie zwiększone zainteresowanie ludzi tą ustawą przyjdzie w chwili gdy pojawią się pierwsze rachunki.Dlatego dziwne jest że wiara w uczciwość rządzących przysłania rozsądek.
5413
#Przemyslaw nieaktywny
11 grudnia 2012r. o 5:45
~Przemysław napisał(a): Znacznie zwiększone zainteresowanie ludzi tą ustawą przyjdzie w chwili gdy pojawią się pierwsze rachunki.Dlatego dziwne jest że wiara w uczciwość rządzących przysłania rozsądek.
>

Pozostawienie systemu naliczania opłat za wywóz śmieci jest w interesie mieszkańcw oraz firm odbierających nieczystości.

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
2900
#falco nieaktywny
11 grudnia 2012r. o 6:35
~Faul napisał(a): Falko to dopiero obłudnik

nie znasz mnie ...zresztą ,,co mi tam,, :)

"bierz życie z każdym oddechem..."
5413
#Przemyslaw nieaktywny
12 grudnia 2012r. o 10:22
Pynchoon napisał(a):
Rozproszone i zdezorientowane społeczeństwo staje się łatwym łupem do oskubywania.

Panie Przemysławie, w dalszym ciągu nie odpowiedział Pan na moje pytanie, co oprócz podpisywania postów własnym nazwiskiem (czyli prowadzi Pan kampanię promująca Pańską osobę), zrobił Pan rzeczywiście w kwestii wysokości opłat w Bolesławcu? I chodzi mi tu o wskazanie konkretnych działań, a nie opowiadanie bajek jak to wszystkim będzie wspaniale, gdy zjednoczymy się pod sztandarem Palikota.

Smutną konstatacją jest, iż Pana partię bardziej interesuje kwestia rejestrowania jakiś związków a nie walka z prawdziwymi problemami ludzi. A mówiąc kolokwialnie - powiecie wszystko byle się dorwać do koryta. Oczywiście chciałbym się mylić, ale Pańska aktywność na forum świadczy, że prowadzi Pan jedynie kampanię wyborczą, a nie faktycznie coś robi.
>

Proszę zatem określić czego Pan oczekuje .Proszę przedstawić swoje propozycje na zmiany lub wesprzeć porządnymi argumentami to co jest .[img=1355304175_i524t62.jpg]

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
3688
#Pynchoon nieaktywny
12 grudnia 2012r. o 10:59
Przemyslaw napisał(a):
Proszę zatem określić czego Pan oczekuje .Proszę przedstawić swoje propozycje na zmiany lub wesprzeć porządnymi argumentami to co jest.

Bardzo ciekawe podejście, jako polityk działający w imieniu partii Palikota, krytykuje Pan wprowadzane rozwiązania, nie przedstawia Pan żadnej konkretnej propozycji i jeszcze oczekuje od potencjalnych wyborców, aby Panu powiedzieli co ma Pan zrobić. Nie jest to zbyt profesjonalne podejście do polityki.

Zadanie jest proste, skoro krytykuje Pan jakieś rozwiązanie (na forum generalnie skupia się Pan na krytyce obecnych władz miasta), niech równocześnie przedstawi Pan propozycję, co na szczeblu lokalnym zamierza Pan zrobić, aby to rozwiązanie było jak najmniej bolesne dla mieszkańców. A przede wszystkim niech Pan wskaże, co dokładnie planują zrobić władze miasta i gminy w tym zakresie oraz jak to wpłynie na sytuację mieszkańców (o ile Pan to ustalił, jeśli nie to znaczy, że podszedł Pan do sprawy od niewłaściwej strony).

Jeśli nie ma Pan żadnych propozycji, również niech Pan to napisze.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy