~Przemysław napisał(a): falco napisał(a): a w Panu ile jest odwagi kiedy zaproponowałem że w każdej wręcz chwili mogą sie spotkać Pan nie raczył nawet odpowiedzieć :D
oszukiwany,okradany i upodlony przez tych którzy tak jak Pan ,nie mają nic do zaoferowania oprócz pustych słów... :>
>
Proszę traktować z szacunkiem samego siebie.Gdy się kogoś zaprasza wypada podać cel , miejsce , termin oraz się przedstawić -- daję Panu taką możliwość na sensowną wymianę poglądów .Oczekuję propozycji / tel 509 437 503 / GG 4659610/Facebook pod własnym nazwiskiem.Pozdrawiam bez komentarza.
w odpowiedzi n ostatni post Przemysława to tylko to że za bardzo szanuję samego siebie nie wpisałem się w tok pańskiego myślenia i stylu jak Pan to nazywa -polemiki
nie miałem i nie mam zamiaru zapraszać Pana gdziekolwiek bo to właśnie Pan zabiega o ,,elektorat,, w tak prosty,naiwny sposób
przedstawiac sie właśnie z tego powodu nie muszę i nie chcę bo to ja sobie wybieram to z kim sie mogę spotkać i porozmawiać a z Panem ?...przecież wiem że to byłaby kolejna ,,wiecówka,, pełna słowotoku i politycznego bełkotu...
...wymiana poglądów jak to Pan napisał akurat z Panem nie ma racji bytu tak jak i z przedstawicielami innych partii mających przed oczami jeden cel-,,korytko,,
dlatego niech Pan nie czeka na propozycję a sam cos sensownego zaproponuje :D
tu na forum...
nie mam GG,nie mam Facebook'a bo niemam żadnych powodów aby się w to bawić a numer telefonu mają tylko wybrani a Pan się do nich nie zalicza co myślę że Pana nie zasmuca :D
zaraz jadę popracować i cieszę się że robię to tylko dla siebie i dla klienta a nie dla złodziejskiego państwa którego elementem -w małej przenośni- jest i Pan...
z tą świadomością niech Pan zostanie i miłego dnia :D