~jaaaa napisał(a): zal mi takich ludzi jak Pan Panie Moszczyński...powinien Pan lepiej przygotować się do tematu pisząc te posty. może Pan nie wie a moze poprostu to ciągła gra polityczna pana super partii ale dla pana wiadomości to strażnicy codzinnie odwiedzają osoby bezdomne czego nie mozemy napisac o zadnej innej miejsdkiej instytucji, która powinna sie tymi ludzmi zająć. Pańskie teksty są tak zakłamana i na tak niskim poziomie że pewnie za chwilę będe żałował ze wdałem się w tę dyskusje...szuka pan elektoratu w młodzieży i wszystkich ludzi którym nie zależy na porządku w mieście ale mam dla pana niespodziankę ....TYCH LUDZI MOZE PAN POLICZYC NA PALCACH REKI BO TYLKO ONI PISZA TAKIE GŁUPIE POSTY...Slyszalem ze zbierał pan juz podpisy o referendum..i co nie wyszło???...żenada
>
Szanowny Anonimie .Przykro mi że wstydzi się Pan swoich racji.Na tym polega polemika.Ja mam takie zdanie Pan inne .Skoro używa Pan mego nazwiska proszę się przedstawiać w innym wypadku nie życzę sobie .Do opieki nad ludźmi powołany jest MOPS .Dlaczego zatem szef Straży Miejskiej nie zgłasza do prokuratury że MOPS zaniedbuje swoje statutowe obowiązki ? Po co Pan się wysila i pisze do mnie .Pisz Pan na temat.Ponawiam zapytanie .Proste jak drut " Co Straż Miejska w Bolesławcu robi dla Bolesławian za 100 tysięcy miesięcznie.? " Proszę opisać miesiąc po miesiącu 2012 roku.
Styczeń -- 100 tysięcy a w zamian to , to ,i tamto
Luty -- sto tysięcy a w zamian owamto i znowu tamto.
Marzec -- sto tysięcy a w zamian wlepiliśmy tyle i tyle mandatów.
ITD.
Po co i komu to pitolenie ?
Na palcach jednej ręki można policzyć popleczników straży miejskiej .90 procent internautów chce jej likwidacji.
Dopisane 22.02.2013r. o godz. 16:50:
Oddano ponad 1200 głosów .W dyskusję włączały się osoby z różnych stron Polski.