Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Straż miejska do likwidacji?
5413
#Przemyslaw nieaktywny
22 lutego 2013r. o 15:57
~ napisał(a): Napisz komu Ty pomogłeś...
>
.Z wpisów na stronie Straży wynika że zastępuje ona wszystkich we wszystkim.Przedszkolanki , nauczycieli , policją , pogotowie ratunkowe , MOPS
dostają za to od Bolesławian 100 tysięcy miesięcznie.

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~jaaaa niezalogowany
22 lutego 2013r. o 16:15
zal mi takich ludzi jak Pan Panie Moszczyński...powinien Pan lepiej przygotować się do tematu pisząc te posty. może Pan nie wie a moze poprostu to ciągła gra polityczna pana super partii ale dla pana wiadomości to strażnicy codzinnie odwiedzają osoby bezdomne czego nie mozemy napisac o zadnej innej miejsdkiej instytucji, która powinna sie tymi ludzmi zająć. Pańskie teksty są tak zakłamana i na tak niskim poziomie że pewnie za chwilę będe żałował ze wdałem się w tę dyskusje...szuka pan elektoratu w młodzieży i wszystkich ludzi którym nie zależy na porządku w mieście ale mam dla pana niespodziankę ....TYCH LUDZI MOZE PAN POLICZYC NA PALCACH REKI BO TYLKO ONI PISZA TAKIE GŁUPIE POSTY...Slyszalem ze zbierał pan juz podpisy o referendum..i co nie wyszło???...żenada
5413
#Przemyslaw nieaktywny
22 lutego 2013r. o 16:50
~jaaaa napisał(a): zal mi takich ludzi jak Pan Panie Moszczyński...powinien Pan lepiej przygotować się do tematu pisząc te posty. może Pan nie wie a moze poprostu to ciągła gra polityczna pana super partii ale dla pana wiadomości to strażnicy codzinnie odwiedzają osoby bezdomne czego nie mozemy napisac o zadnej innej miejsdkiej instytucji, która powinna sie tymi ludzmi zająć. Pańskie teksty są tak zakłamana i na tak niskim poziomie że pewnie za chwilę będe żałował ze wdałem się w tę dyskusje...szuka pan elektoratu w młodzieży i wszystkich ludzi którym nie zależy na porządku w mieście ale mam dla pana niespodziankę ....TYCH LUDZI MOZE PAN POLICZYC NA PALCACH REKI BO TYLKO ONI PISZA TAKIE GŁUPIE POSTY...Slyszalem ze zbierał pan juz podpisy o referendum..i co nie wyszło???...żenada
>

Szanowny Anonimie .Przykro mi że wstydzi się Pan swoich racji.Na tym polega polemika.Ja mam takie zdanie Pan inne .Skoro używa Pan mego nazwiska proszę się przedstawiać w innym wypadku nie życzę sobie .Do opieki nad ludźmi powołany jest MOPS .Dlaczego zatem szef Straży Miejskiej nie zgłasza do prokuratury że MOPS zaniedbuje swoje statutowe obowiązki ? Po co Pan się wysila i pisze do mnie .Pisz Pan na temat.Ponawiam zapytanie .Proste jak drut " Co Straż Miejska w Bolesławcu robi dla Bolesławian za 100 tysięcy miesięcznie.? " Proszę opisać miesiąc po miesiącu 2012 roku.
Styczeń -- 100 tysięcy a w zamian to , to ,i tamto
Luty -- sto tysięcy a w zamian owamto i znowu tamto.
Marzec -- sto tysięcy a w zamian wlepiliśmy tyle i tyle mandatów.
ITD.
Po co i komu to pitolenie ?
Na palcach jednej ręki można policzyć popleczników straży miejskiej .90 procent internautów chce jej likwidacji.

Dopisane 22.02.2013r. o godz. 16:50:

Oddano ponad 1200 głosów .W dyskusję włączały się osoby z różnych stron Polski.

~ niezalogowany
22 lutego 2013r. o 16:59
Przemysław to może podasz co robicie za 7.000.000 milionów, które zabieracie z budżetu? Dokładnie, w styczniu tyle na wódkę, tyle na panienki, tyle żeby zatrudnić członków swoich rodzin.
~jaa niezalogowany
22 lutego 2013r. o 17:32
90 % hehe dobre, czyli ile to osób??
~więc? niezalogowany
22 lutego 2013r. o 18:19
Panie Przemysławie czy to prawda że Pan kłamie pisząc że SM interesowała się bezdomnymi jedynie w wigilie a tak naprawdę bezdomnych odwiedzają rano i wieczorem i tak Naprwade nikt inny sie nimi nie opiekuje?? czy to prawda?!?!? proszę jeszcze opowiedzieć co prócz nagonki na SM zrobił Pan by pomóc bezdomnym, co prócz krytyki zrobił Pan? i jeszcze jedno pytanie czy jest coś z czego jest Pan zadowolony czy takie narzekanie jest wpisane do zakresu obowiązków statutowych partii Pana Palikota??
2900
#falco nieaktywny
22 lutego 2013r. o 21:14
wybaczcie proszę Przemysławowi to pitolenie :)
poczytajcie,pośmiejcie się i i w dobrym humorku wskakujcie do łóżeczek z wiarą ,że następny dzień przyniesie kolejne śmiesznostki...
śpij i śnij Przemysławie...
sen to zdrowie a tego jak widać najbardziej ci potrzeba...tego o którym myślę ,najbardziej... :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
5413
#Przemyslaw nieaktywny
22 lutego 2013r. o 21:40
~więc? napisał(a): Panie Przemysławie czy to prawda że Pan kłamie pisząc że SM interesowała się bezdomnymi jedynie w wigilie a tak naprawdę bezdomnych odwiedzają rano i wieczorem i tak Naprwade nikt inny sie nimi nie opiekuje?? czy to prawda?!?!? proszę jeszcze opowiedzieć co prócz nagonki na SM zrobił Pan by pomóc bezdomnym, co prócz krytyki zrobił Pan? i jeszcze jedno pytanie czy jest coś z czego jest Pan zadowolony czy takie narzekanie jest wpisane do zakresu obowiązków statutowych partii Pana Palikota??
>

Proszę zatem napisać ilu to bezdomnych jest w Bolesławcu.Ilu osobom i w jaki sposób Straż Miejska pomaga .Ile zup dziennie rozwozi ? Gdzie organizuje im kąpiel i zmianę ubrań ? NO I NAJWAŻNIEJSZE -- KTO ZA TO PŁACI ?
Te wszystkie przechwałki to żenada.Strażnicy są w pracy i dostają za tą pracę wynagrodzenie.Ponieważ zajmują się bezdomnymi to w tym samym czasie nie zajmują się bezpieczeństwem Bolesławian.100 tysięcy miesięcznie proszę Pana adwersarza.Proszę też wykazać odrobinę sprawiedliwości -- panM NIE NARZEKA.
panM demaskuje jak administracja niweczy efekty cudzej ciężkiej pracy .Pracy za którą wielu Polaków dostaje śmieciowe wynagrodzenie.

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza