Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Straż miejska do likwidacji?
~ niezalogowany
23 lutego 2013r. o 0:15
rozgonić te zające po łące....
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
23 lutego 2013r. o 7:35
właśnie... :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
2951
#Anonim2951 nieaktywny
23 lutego 2013r. o 9:55
~81.15.210.** napisał(a): zal mi takich ludzi jak Pan Panie Moszczyński ... żenada

Osoby różnego pokroju oraz WIEKU wyrażają swoje opinie na portalu Bolec.Info ~jaa !

PS.
89.73.84.***,
Siódemka, sześć zer oraz milion napisany słownie oznacza SIEDEM BILIONÓW tyldo : )

5413
#Przemyslaw nieaktywny
23 lutego 2013r. o 11:33
Hegemonie .Jakie jest Twoje zdanie na temat straży miejskiej. ?
Czy należało by ją zlikwidować , drastycznie zredukować czy pozostawić w nienaruszonym stanie.Opcja czwarta drastycznie zmodernizować kompetencje.

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
211
skorn
23 lutego 2013r. o 16:06
falco napisał(a): a kim ty jesteś abyś pisał o moim życiu?
ty jesteś ,,wygrany,,?

Jestem dużo młodszy więc mam szansę doczekać lepszej Polski. Twoja krytyka rzeczywistości jest pusta, niekonstruktywna, niczego nie wnosi. Jej cel to wyśmiać tych, którym zależy na zmianach. Możesz sobie wierzyć, że jestes "ponad" to wszystko, wielki prześmiewca i kontestator rzeczywistości, ale podatki musisz płacić tak samo jak cała reszta.

<i>
~ niezalogowany
23 lutego 2013r. o 16:13
skorn napisał(a):
falco napisał(a): a kim ty jesteś abyś pisał o moim życiu?
ty jesteś ,,wygrany,,?

Jestem dużo młodszy więc mam szansę doczekać lepszej Polski. Twoja krytyka rzeczywistości jest pusta, niekonstruktywna, niczego nie wnosi. Jej cel to wyśmiać tych, którym zależy na zmianach. .

Moje stanowisko jest bardzo zbliżone:) *

*-nie dotyczy słowa "dużo" :)
2900
#falco nieaktywny
23 lutego 2013r. o 21:27
i tu się z tobą zgodzę ...moja krytyka jest taka jakie życie toczy przewaga społeczeństwa...
czy jestem w tej ,,przewadze,,?
ja sobie radzę i nie narzekam narazie...
narazie ;)
obyś doczekał tych ciekawszych czasów bo mnie obiecywano kiedyś ,,drugą Japonię,,a wyszła raczej Laponia... :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
5413
#Przemyslaw nieaktywny
24 lutego 2013r. o 18:32
rafix0016 napisał(a): Nie pytaj Przemysławie co Miasto może zrobić dla ciebie,
ale co Ty możesz zrobić dla swojego Miasta.... :D
>

Mogę wspierać likwidację Straży miejskiej oraz drastyczną redukcję Urzędu Pracy .
Zdecydowanie popieram rozwinięty monitoring oddany do dyspozycji policji.

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza