Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Straż miejska do likwidacji?
9991
#Gizek nieaktywny
22 lutego 2013r. o 21:51
Panie Przemysławie - Panie M. Mam do pana pytanie (tylko pozornie nie związane z przedmiotowym wątkiem) otóż pytam czy Pan zamierza wystartować w najbliższych wyborach do PE?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
22 lutego 2013r. o 22:10
Przemyslaw napisał(a):
~więc? napisał(a): Panie Przemysławie czy to prawda że Pan kłamie pisząc że SM interesowała się bezdomnymi jedynie w wigilie a tak naprawdę bezdomnych odwiedzają rano i wieczorem i tak Naprwade nikt inny sie nimi nie opiekuje?? czy to prawda?!?!? proszę jeszcze opowiedzieć co prócz nagonki na SM zrobił Pan by pomóc bezdomnym, co prócz krytyki zrobił Pan? i jeszcze jedno pytanie czy jest coś z czego jest Pan zadowolony czy takie narzekanie jest wpisane do zakresu obowiązków statutowych partii Pana Palikota??
>

Proszę zatem napisać ilu to bezdomnych jest w Bolesławcu.Ilu osobom i w jaki sposób Straż Miejska pomaga .Ile zup dziennie rozwozi ? Gdzie organizuje im kąpiel i zmianę ubrań ? NO I NAJWAŻNIEJSZE -- KTO ZA TO PŁACI ?
Te wszystkie przechwałki to żenada.Strażnicy są w pracy i dostają za tą pracę wynagrodzenie.Ponieważ zajmują się bezdomnymi to w tym samym czasie nie zajmują się bezpieczeństwem Bolesławian.100 tysięcy miesięcznie proszę Pana adwersarza.Proszę też wykazać odrobinę sprawiedliwości -- panM NIE NARZEKA.
panM demaskuje jak administracja niweczy efekty cudzej ciężkiej pracy .Pracy za którą wielu Polaków dostaje śmieciowe wynagrodzenie.
Bardzo dobrze panie Przemku i tak trzymac,ten anonim to chyba ze strazy miejskiej co tak ich broni.
2900
#falco nieaktywny
22 lutego 2013r. o 22:26
nowe oblicze Przemysława... :D
Przemysław-demaskator...hehehe

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
22 lutego 2013r. o 22:41
falco napisał(a): nowe oblicze Przemysława... :D
Przemysław-demaskator...hehehe

falko zachowujesz się jak cyniczny stary pierdziel : i tak źle i tak niedobrze - jesteś negatywny chłopie.
2900
#falco nieaktywny
22 lutego 2013r. o 22:45
i co z tego?
nie musisz mnie lubieć a że uważasz mnie za starego pierdziela piszącego negatymnie ,wcale mi nie przeszkadza :)

211
skorn
22 lutego 2013r. o 23:21
Ale to prawda, przegrałes życie, a teraz życzysz tego samego innym. Ja miałem źle, więc inni niech też tak mają.

<i>
2900
#falco nieaktywny
22 lutego 2013r. o 23:39
a kim ty jesteś abyś pisał o moim życiu?
ty jesteś ,,wygrany,,?
w jakim kontekscie?...hehehe...

~` niezalogowany
22 lutego 2013r. o 23:47
falco napisał(a): a kim ty jesteś abyś pisał o moim życiu?
ty jesteś ,,wygrany,,?
w jakim kontekscie?...hehehe...
Wapniaki,przypominam ze temat jest o likwidacji strazy miejskiej-jak dzieciaki

Zmoderowano 23.02.2013 godz.9:29 - powód: Cytowanie (Hegemon)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza