Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Straż miejska do likwidacji?
9991
#Gizek nieaktywny
19 grudnia 2012r. o 21:51
straznik7 napisał(a): Przemysławie jeżeli chcesz wiedzieć całą prawdę o Bolesławieckiej Straży Miejskiej podaj do siebie kontakt na mój email [email protected]
Jestem byłym strażnikiem miejskim w tym mieście i jestem przekonany że informacje które posiadam zdecydowanie cię zainteresują. Napisałbym o Komendancie Straży Miejskiej w Bolesławcu już wiele prawdziwych rzeczy ale niestety jeszcze nie mogę, cały czas trwają czynności organów ścigania. Być może jak zadziałamy wspólnie to w końcu wszyscy się dowiedzą całej prawdy o tej instytucji. Zastanawia mnie również bardzo poważnie dlaczego Prezydent Bolesławca udaje że nie widzi tego co się dzieje w tej instytucji. Przecież cierpią nie tylko mieszkańcy ale również sami strażnicy miejscy którzy tam jeszcze pracują. Niech pan da znać a opowiem dokładnie co się dzieje wewnątrz tej instytucji. Tam już dawno powinna wkroczyć prokuratura, ale jak widać co niektórzy są ślepi na to co się dzieje.

Skoro masz taka wiedzę i wiesz , o przestępstwie dlaczego nie złożysz doniesienia do prokuratury???
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~MANDAT !!! niezalogowany
19 grudnia 2012r. o 22:20
Ja bym to już dawno zrobił,ponieważ są to ludzie,z którymi ani nie można się dogadać ani nazwać "ludźmi" aczkolwiek nie wszyscy.
Przytoczę sytuację,stoję w pewnym miejscu do pewnego Pana podchodzą strażnicy miejscy,wypisują mu mandat za palenie papierosa i tu ktoś z tłumu wypowiedział słowo "kur*a"
Oczywiście wąsaty strażnik woła mnie i na nic zdały się dyskusję,tylko prawię siłą wyrwał mi dowód i wypisał mandat,w co prawda nie wielkiej kwocie 50 zł ale hiena musi być syta .czyt, Strażnik Miejski.
~ niezalogowany
19 grudnia 2012r. o 22:23
zlikwidowac
5413
#Przemyslaw nieaktywny
20 grudnia 2012r. o 5:07
straznik7 napisał(a): Przemysławie jeżeli chcesz wiedzieć całą prawdę o Bolesławieckiej Straży Miejskiej podaj do siebie kontakt na mój email [email protected]
Jestem byłym strażnikiem miejskim w tym mieście i jestem przekonany że informacje które posiadam zdecydowanie cię zainteresują. Napisałbym o Komendancie Straży Miejskiej w Bolesławcu już wiele prawdziwych rzeczy ale niestety jeszcze nie mogę, cały czas trwają czynności organów ścigania. Być może jak zadziałamy wspólnie to w końcu wszyscy się dowiedzą całej prawdy o tej instytucji. Zastanawia mnie również bardzo poważnie dlaczego Prezydent Bolesławca udaje że nie widzi tego co się dzieje w tej instytucji. Przecież cierpią nie tylko mieszkańcy ale również sami strażnicy miejscy którzy tam jeszcze pracują. Niech pan da znać a opowiem dokładnie co się dzieje wewnątrz tej instytucji. Tam już dawno powinna wkroczyć prokuratura, ale jak widać co niektórzy są ślepi na to co się dzieje.
>

Wiadomość do Pana/Pani wysłana na priv.Pozdrawiam

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
~Ja niezalogowany
20 grudnia 2012r. o 8:15
I tak narodził się w Bolesławcu kolejny samozwańczy trybun ludowy p1954. I dołączył do Ruchu, którego lider zmienia poglądy jak rękawiczki. Ale co tam, przecież i tak naród to kupi.
Był już taki jeden trybun, nazywał się A.Lepper.
~Eugeniusz G niezalogowany
20 grudnia 2012r. o 9:11
~Ja napisał(a): I tak narodził się w Bolesławcu kolejny samozwańczy trybun ludowy p1954. I dołączył do Ruchu, którego lider zmienia poglądy jak rękawiczki. Ale co tam, przecież i tak naród to kupi.
Był już taki jeden trybun, nazywał się A.Lepper.
>

Pan Przemysław nie jest samozwańcem .W Bolesławcu wybory szefa zarządu były już trzy razy .Trzy razy został szefem jednogłośnie.
Ty taki cwany jesteś a nawet nie umiesz się podpisać.
~zocha niezalogowany
20 grudnia 2012r. o 10:16
właśnie tacy ludzie w mieście u władzy są potrzebni jak Przemysław a nie wszyscy Ci co mają poprzecierane spodnie na kolanach.
670
ramaj
20 grudnia 2012r. o 11:42
~zocha napisał(a): właśnie tacy ludzie w mieście u władzy są potrzebni jak Przemysław a nie wszyscy Ci co mają poprzecierane spodnie na kolanach.

Zgoda tylko niech Przemysłąw pokaże co dotychczas osiągnął,bo pięknie krytykować potrafi każdy obywatel tej naszej RP.Dotychczas to właśnie ci z poprzecieranymi łokciami poprzez głoszenie słusznych prawd rwali do koryta.Jak już tam się dostawali to po krótkim czasie garnitur Hugo Boss,włosy na żel,opalenizna z solarium.Przed dojściem do koryta nie potrafili zarobić nawet na znośną marynarkę bo ich jedyne kwalifikacje to wyrobiony aparat gębowy.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMAMrowka zaprasza