Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Straż miejska do likwidacji?
~Sławomir K. niezalogowany
20 grudnia 2012r. o 20:29
sąsiedzie po pierwsze ortografia twoja mnie powala po drugie twój post jest nie na temat. Może potrzebowałej sie wypowiedziec szkoda że nie na temat. Proponuje psychoanalityka, Natomiast jak masz coś do mnie to zapraszam do mnie na rozmowe.
Chyba że nie masz odwagi na konfrontacje.Uwzględniając po wypowiedzi nie masz szans ze swoim prostackim językiem na pograniczu kryminału.
Pare słówek na przyszłość
Sąsiad a nie sonsiad
Zlikwidują a nie zlikwidujom
i pozbierają a nie pozbierajom

Zapraszam na lekcje polskiego

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~j.j. niezalogowany
20 grudnia 2012r. o 21:32
Przecież każdy mieszkaniec Bolesławca a zarazem właściciel psa ma obowiązek zachipować go. Zatrudnienie hycla też jest kosztowne, policja musiałaby przejąć błahe sprawy tj. przeganianie przesiadujących po parkach pijaczków, wlepianie mandatów w miejscach gdzie tak naprawdę ludzie parkują jak im się podoba, nie patrząc na to, że kobieta z wozkiem ma problem aby przejść normalnie chodnikiem. Już widzę policjantów jak wędrują po zadupiach szczególnie teraz, kiedy jest zimno w poszukiwaniu bezdomnych. Strażnicy są normalnymi ludźmi jak każdy z nas i każdemu może trafić się gorszy dzień, że czegoś się nie chce. Nie dość, że w tym zje...kraju jest tak ciężko o jakąkolwiek prace to jeszcze chcecie dowalić tym ludziom pozbawiając ich dochodu, a podatki i tak każdy z nas płaci i tak, więc chyba lepiej placić komuś kto dba o nasze bezpieczeństwo niz sponsorować szkoły pijarów...
5413
#Przemyslaw nieaktywny
20 grudnia 2012r. o 21:43
A to aby płacić mniejsze podatki brał Pan pod uwagę ?

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
~j.j. niezalogowany
20 grudnia 2012r. o 21:51
A czy jest to możliwe?? Kiedy ktoś obniżył jakieś opłaty?? Non stop wszystko idzie w górę tylko wypłaty stoją w miejscu. Miasto jest zadłużone, więc nie ma co liczyć na to, że coś się zmieni na lepsze. Cieszy mnie, że tyle fajnych miejsc powstało jaki by nie był basen, bok-mcc, planty itp ale co z tego jak w mieście oprócz banków i aptek miasto umiera? Widzę też zmiany tak jak wspominałam wcześniej nie ma żulerni w parkach, o wiele mniej psów błąka się. Na wielu ulicach w bcu ludzie notorycznie parkują w złym miejscu co naprawdę utrudnia poruszanie sie innym ludziom, ale cóż taka mentalnośc-ktoś wyłąpie mandat za to od razu straż miejska jest be
5413
#Przemyslaw nieaktywny
20 grudnia 2012r. o 22:32
~j.j. napisał(a): A czy jest to możliwe?? Kiedy ktoś obniżył jakieś opłaty?? Non stop wszystko idzie w górę tylko wypłaty stoją w miejscu. Miasto jest zadłużone, więc nie ma co liczyć na to, że coś się zmieni na lepsze. Cieszy mnie, że tyle fajnych miejsc powstało jaki by nie był basen, bok-mcc, planty itp ale co z tego jak w mieście oprócz banków i aptek miasto umiera? Widzę też zmiany tak jak wspominałam wcześniej nie ma żulerni w parkach, o wiele mniej psów błąka się. Na wielu ulicach w bcu ludzie notorycznie parkują w złym miejscu co naprawdę utrudnia poruszanie sie innym ludziom, ale cóż taka mentalnośc-ktoś wyłąpie mandat za to od razu straż miejska jest be
>

Aby zmniejszyć podatki należy najpierw drastycznie zmniejszyć zbędne wydatki .Cieszy Pana basen , BOK , planty a jednocześnie zauważa Pan w rynku same banki.Żulernia jak to Pan nazwał przeniosła się w inne miejsca .JEST BARDZIEJ ZAKONSPIROWANA .Po prostu jest problemem dla innych ludzi , bardziej oddalonych od centrum .Została tak jak wiele rzeczy zamieciona od dywan.
Jeśli komukolwiek zależy na rozwoju Bolesławca musi doprowadzić do ponownego rozkwitu przedsiębiorczości .Strefy jedynie potwierdzają fakt że władza wie iż jest bardzo źle i obcych zachęca grantami .Grantami za , które płacą po pierwsze swoi mieszkańcy.

~Obywatel niezalogowany
20 grudnia 2012r. o 23:25
Do kasacji bo to zbiry, łapacze i cymbały ze z łapanki ....
~Henryk niezalogowany
21 grudnia 2012r. o 1:48
wg mnie to likwidacji nie domagają się normalni tylko ci co mają z nimi na bakier lub są wywrotowcami tak jak Pan Przemysław Moszczyński , który dużo mówi i porusza tylko te tematy które sprowadzają się do krytycyzmu obecnej grupy radnych i prezydenta Jak wiem to jego osiągnięcia w tej dziedzinie są zerowe
Siedzi w swoim warsztaciku i szuka kolejnych tematów godnych wywrotowca a sam poza napisaniem projektu którego połowa punktów jest nierealna oceniając stan panstwa,próbuje stworzyć coś z paplaniny.
Zejdz pan na ziemie i weż się do roboty lepiej zrobisz
5413
#Przemyslaw nieaktywny
21 grudnia 2012r. o 2:50
~Henryk napisał(a): wg mnie to likwidacji nie domagają się normalni tylko ci co mają z nimi na bakier lub są wywrotowcami tak jak Pan Przemysław Moszczyński , który dużo mówi i porusza tylko te tematy które sprowadzają się do krytycyzmu obecnej grupy radnych i prezydenta Jak wiem to jego osiągnięcia w tej dziedzinie są zerowe
Siedzi w swoim warsztaciku i szuka kolejnych tematów godnych wywrotowca a sam poza napisaniem projektu którego połowa punktów jest nierealna oceniając stan panstwa,próbuje stworzyć coś z paplaniny.
Zejdz pan na ziemie i weż się do roboty lepiej zrobisz
>

Pięknie Panie Henryku.Domniemam że gdyby tak Pan miał tyle władzy to siedział bym już w pace ?Zamiast pisać o mnie proszę napisać o sukcesach obecnej grupy radnych i prezydenta.Przeciwstawianie się ludziom ,którzy pogarszają życie kilkudziesięciu tysiącom po pierwsze mieszkańców nazywa Pan działalnością wywrotową.Sam Pan nie ma odwagi podpisać się pod własnym zdaniem a cudze nazwisko szarpie ?
Co ja takiego mam robić według Pana ? Może dzieci dać w niewolę Radzie Miasta aby darmo tam służyły ? Pan poganiał by je batem i wołał do roboty , do roboty !
A co takiego mi dał ktokolwiek aby mieć prawo żądać czegokolwiek ? Jak na razie to ja dokładam do miasta a nie ono do mnie.

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza