~Henryk napisał(a): wg mnie to likwidacji nie domagają się normalni tylko ci co mają z nimi na bakier lub są wywrotowcami tak jak Pan Przemysław Moszczyński , który dużo mówi i porusza tylko te tematy które sprowadzają się do krytycyzmu obecnej grupy radnych i prezydenta Jak wiem to jego osiągnięcia w tej dziedzinie są zerowe
Siedzi w swoim warsztaciku i szuka kolejnych tematów godnych wywrotowca a sam poza napisaniem projektu którego połowa punktów jest nierealna oceniając stan panstwa,próbuje stworzyć coś z paplaniny.
Zejdz pan na ziemie i weż się do roboty lepiej zrobisz
>
Pięknie Panie Henryku.Domniemam że gdyby tak Pan miał tyle władzy to siedział bym już w pace ?Zamiast pisać o mnie proszę napisać o sukcesach obecnej grupy radnych i prezydenta.Przeciwstawianie się ludziom ,którzy pogarszają życie kilkudziesięciu tysiącom po pierwsze mieszkańców nazywa Pan działalnością wywrotową.Sam Pan nie ma odwagi podpisać się pod własnym zdaniem a cudze nazwisko szarpie ?
Co ja takiego mam robić według Pana ? Może dzieci dać w niewolę Radzie Miasta aby darmo tam służyły ? Pan poganiał by je batem i wołał do roboty , do roboty !
A co takiego mi dał ktokolwiek aby mieć prawo żądać czegokolwiek ? Jak na razie to ja dokładam do miasta a nie ono do mnie.