Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Straż miejska do likwidacji?
2900
#falco nieaktywny
23 grudnia 2012r. o 18:04
to ja po ,,staropolsku,, to załatwiłem...
głowy wyrzucam bo ponoć ryba psuje się od głowy... :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4570
#rafix0016 nieaktywny
23 grudnia 2012r. o 18:40
~do p1954 napisał(a): jeżeli to mo być karp koszerny to pytaj p1954 lub novaka a jak po staropolsku to humanitarnie stuknij go tłuczkiem między oczy.
Wracając do straży miejskiej to znam człowieka któremu strażnicy bardzo pomogli może nawet uratowali życie.

to fantastyczne....
w takim razie niech zostaną...

Na dwie rzeczy nie ma lekarstwa: na śmierć i na bezczelność
~do p1954 niezalogowany
23 grudnia 2012r. o 19:56
falko z głów ja rabię galarete postaropolsku oczywiscie.
Dobra znikam bo p1954 zaraz poleci na policje że go nękamy i nie pozwalamy rozwalić straży miejskiej
2900
#falco nieaktywny
23 grudnia 2012r. o 20:09
ja nie jestem tego pewien kto tu kogo nęka :D
ale bawmy się :D
kiedy jeszcze można... ;)

3145
#hemi nieaktywny
23 grudnia 2012r. o 20:22
widzę,że pieprzycie co drugi post bez sensu przekomarzając się.. :|

DOBRA !! KRÓTKO I NA TEMAT:
Kto i dlaczego jest za/anty straży miejskiej?
Ale na swoim przykładzie,lub osób bliskich/znajomych?

Moim zdaniem straz miejska:
ZA: patrole,które mimo wszystko wpływają na bezpieczeństwo,a i nawet ratują zycie (
PRZECIW: aby służyli ludziom,a nie szukali "frekwencji mandatowej",czyli :
1)kagańce,gdzie psiak posłuszny,słucha sie właściciela a juz na pewno nie atakuje innych.
2) piwko pite w miejscu gzie nikt nie widzi i nikomu nie szkodzi ..

Jeden strażnik strasznie mi podpadł swą wyjątkową nadgorliwością i brakiem logicznego myslenia!
Być może nowy i cholernie chciał sie wykazać ,ale...nie tędy droga!!
A powód interwencji wpływa jak najbardziej na to ,aby być za zamknięciem tej instytucji!!

Jestem ZA strażą miejska pod warunkiem,że będzie pomagać obywatelom ,a nie tylko czekac aby za byle co,nieszkodliwego dowalić i wspomóc budżet miasta/państwa.

TERAZ PYTANIE:
Straż Miejska jest po to,aby pomagać ludziom ,czy tez leczyć dziury w budżecie Rostowskiego?
Mam nadzieję,że u nas to pierwsze...

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
2900
#falco nieaktywny
23 grudnia 2012r. o 20:35
Straż Miejska jest mi całkowicie obojętna bo nie miałem z nią do czynienia co nie znaczy że pragnę z nią kontaktów...
co do sensu jej istnienia to wiele przemawia za tym że jest to instytucja do ,,odstrzału,, a powodem tego są ludzie w niej pracujący i ich podejście do obywateli ...
...opieram sie tylko na opiniach znajomych ale też często widzę ich ,,łapanki,, na uczniaków z pobliskiego gimnazjum którzy wyskoczyli na przerwie na ,,dymka,,
przezabawne są te ich podchody :D
jestem za zlikwidowaniem SM a kaskę przekazać na Policję która wykonuje dobrą robotę ...
...nie jestem ,,gliną,, i nie mam nikogo takiego w rodzinie...hehehe...

~do p1954 niezalogowany
23 grudnia 2012r. o 20:44
hemi zatakował mnie pies prowadzony na smyczy ot tak .nie wiem czemu ?
Szczęscie ze miałem grubą kurtke z której zostały strzępy (z rękawa) a włosciciel z pieskiem zwiał na klatke schodową i tyle go widziałem.
Tak Należy karać za brak KAGAŃCA !
~ niezalogowany
23 grudnia 2012r. o 20:47
hemi napisał(a): TERAZ PYTANIE:
Straż Miejska jest po to,aby pomagać ludziom ,czy tez leczyć dziury w budżecie Rostowskiego?

Straż Miejska nie łata dziury w budżecie Rostowskiego czyli państwa. :P
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!