Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Powiatowy Urząd Pracy - sklep bez towaru
~obserwator niezalogowany
31 stycznia 2013r. o 16:57
~do Przemysława - sprawdz osobiście jak wygląda praca w UP i jakie oferty pracy są proponowane dla bezrobotnych.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
7992
#marek2323 nieaktywny
31 stycznia 2013r. o 17:15
Przemyslaw napisał(a): Czy z Państwa wpisów można wnioskować że PUP z góry zakłada ile osób dziennie może przyjąć ? Czy prawdą jest że wydają tylko około 20 numerków ? Dopisane 31.01.2013r. o godz. 13:38:Fakt że nikt tam nie weryfikuje ofert pracy jest powszechnie znany.

dokladnie panie rejestruja tylko 50 bezrobotnych dzennie i ze tak powiem w kolejke trzeba ustawiac sie z samego rana zanim urzad otworza . sam osobiscie musielem wstac ze tak powiem przed 6 zeby dojechac i jak bylem za dwadziescia 7 w urzedzie to w kolejce bylem juz 3
~ niezalogowany
31 stycznia 2013r. o 17:48
~obserwator napisał(a): ~do Przemysława - sprawdz osobiście jak wygląda praca w UP i jakie oferty pracy są proponowane dla bezrobotnych.

ale rzecz jasna przygotuj się odpowiednio, ciemne okulary i wysoko postawiony kołnierz to podstawa, bo inaczej zostaniesz zdemaskowany, a waznemu i wpływowemu politykowi urzednicy zaczną przedsawiać ubarwione fakty, a przeciez chodzi o rzetelne zbadanie sprawy.... tak ci radzę Przemysław, powodzenia!
5413
#Przemyslaw nieaktywny
31 stycznia 2013r. o 22:48
~obserwator napisał(a): ~do Przemysława - sprawdz osobiście jak wygląda praca w UP i jakie oferty pracy są proponowane dla bezrobotnych.
>

Na początku tego wątku napisałem że internauci są najbardziej wiarygodnym źródłem wiedzy na ten temat.To się potwierdza.Codziennie są tam ludzie i niemal codziennie nowe wpisy.Ja wiem jak jest ale to temat który powinien podlegać ocenie głównie ludzie bez pracy.Oni i tylko oni wydadzą prawidłową cenzurkę PUPowi

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
~ niezalogowany
1 lutego 2013r. o 13:33
Skończą się dopłaty unijne i pup sam umrze .Nikomu nie będzie się chciało trzymać badziewia nie dającego korzyści.
5413
#Przemyslaw nieaktywny
1 lutego 2013r. o 23:58
>

Sprawdziłem .Potwierdzają się informacje opisywane przez klientów PUP.Pracy to tam nie mają .To co jest to odpady odrzucone przez normalnych ludzi.Pup szuka desperatów.
Na stronie PUPu są ogłoszenia z pracą .Pozwoliłem sobie wykonać kilka telefonów.Wszystkie dosłownie wszystkie propozycje polegają na tym abym sam założył firmę i wypracował prowizję lub praca na umowę zlecenie.
Na takie prace wystarczyła by rynna ze zrywkami .Nie zasługują nawet na umieszczenie na tablicy ogłoszeń.Urząd nie ma żadnej kontroli nad ofertami.

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
~ niezalogowany
2 lutego 2013r. o 1:54
Przemyslaw napisał(a): Pup szuka desperatów.

Tak jak i Pan :D
~Fotogeniczna niezalogowany
2 lutego 2013r. o 16:28
Nie dziwota że wat idzie do góry .Takich firm jak urząd jest od groma.Wszędzie siedzą niepotrzebne biurwy .Największy sukces to samozatrudnienie się urzędników .Dobrze było by sprawdzić czy tam czasem sobie nie dają nagród.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza