Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Walentynki w Tropical Island

~kamira niezalogowany
14 stycznia 2013r. o 20:03
Ciekawa jestem jak mam uzyskać więcej informacji.Dzwoniąc na jeden po paru sygnałach odzywa się poczta a drugi jest wyłączony.Totale lekceważenie grona zainteresowanych!!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
10031
#Zwiedzak nieaktywny
15 stycznia 2013r. o 3:15
Najmocniej przepraszam jeśli tak się stało. numer komórkowy jest cały czas aktywny możliwe,że bateria siadła a biuro już było nie czynne. Jeszcze raz bardzo przepraszam proszę przesłać mi na maila Pani numer a ja do Pani zadzwonie o której godzinie będzie Pani odpowiadało i odpowiem na wszystkie pytania podaję maila [email protected]
~Marek niezalogowany
15 stycznia 2013r. o 7:13
Będę dzwonił ale już rezerwuję dwa miejsca :>
9361
#police_women nieaktywny
15 stycznia 2013r. o 10:58
Też jadę ;)
~ niezalogowany
15 stycznia 2013r. o 19:19
http://www.tropical-islands.de/pl/
~ niezalogowany
23 stycznia 2013r. o 4:59
Wybiera się ktoś?
~Malgo niezalogowany
23 stycznia 2013r. o 8:21
porównując ceny super oferta :P
6979
E
23 stycznia 2013r. o 8:22
Też bym się chętnie wybrała ;)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza