Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Walentynki w Tropical Island

~ niezalogowany
24 stycznia 2013r. o 8:02
:)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ja niezalogowany
25 stycznia 2013r. o 18:10
Całkiem niezła oferta
~ niezalogowany
26 stycznia 2013r. o 8:16
~ja napisał(a): Całkiem niezła oferta
tak ale to i tak sporo kasy
4106
#igrek nieaktywny
26 stycznia 2013r. o 17:01
Może ktoś ma urodziny w ten dzień :) wejście jest wtedy gratis. Niby sporo kasy ale raz na jakiś czas ... Mnie wyprawa w 3 osoby kosztowała 500 złotych, ale cały dzień i na prawdę super przygoda. Należy również pamiętać, że w przypadku rodzin, które mają więcej dzieci przy zakupie biletu 2+1 gratis wchodzi jeszcze +3 dzieci.
~pietrek1 niezalogowany
26 stycznia 2013r. o 18:54
a'propos urodzin. My się wybierzemy 15 marca. ja mam urodziny, więc wstęp za free, córka nie ma jeszcze 6 lat, więc za free. Zapłacę tylko za żonkę. Zawsze to parę groszy w kieszeni. Na dojazd będzie :)
~krzyś niezalogowany
26 stycznia 2013r. o 19:09
pietrek zostaw żonkę i będzie całkiem z free :)
~pietrek1 niezalogowany
26 stycznia 2013r. o 19:13
~krzyś napisał(a): pietrek zostaw żonkę i będzie całkiem z free :)

też o tym myślałem :D
4570
#rafix0016 nieaktywny
26 stycznia 2013r. o 20:25
warto pojechać....
Niemcy już od wielu lat potrafją zapewnic Polakom atrakcje przy pełnym komforcie. Tym razem pewnie też tak jest ! ;)

Dopisane 26.01.2013r. o godz. 20:25:

potrafią*

Na dwie rzeczy nie ma lekarstwa: na śmierć i na bezczelność
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza