Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
W imię przyzwoitości
~ niezalogowany
26 kwietnia 2013r. o 12:48
Jedynie Panu M przystoi, uważa, że jako jedyny stoi "ponad prawem".
Dajcie już spokój z tym gościem, szkoda opuszków na internetowego spamera i kłamcę.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5413
#Przemyslaw nieaktywny
10 lipca 2013r. o 15:09
Temat wraca jak bumerang .
A ponoć władza płaci komuś takiemu jak rzecznik prasowy.
Czy taka osoba nie powinna się wypowiedzieć aby rozwiać społeczny niepokój ?
Tym razem o nagrodach pisze Radny Krzemiński.
Szkoda że tu nikt z Rady nie znalazł czasu aby się wypowiedzieć.Mówiąc po imieniu to zwykłe lekceważenie wyborców.Jak na wyborach " Po pierwsze mieszkańcy " PŁACIĆ.!!!

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
2900
#falco nieaktywny
10 lipca 2013r. o 20:05
jak bumerang to ty wracasz z tymi durnowatymi wklejkami...

napisz coś od siebie a nie z ulotki propagandowej...
no chyba że kreujesz się na nowego Urbana :D
jak tam twoje ,,biuro,,?
masz już je czy nadal w szopce...?

,,wiewiórki ,,mi doniosły że lubisz Paryską...
ja jej nie lubię ale kto wie... ;)

Dopisane 10.07.2013r. o godz. 20:05:

twój guru w ,,kropce nad i,,

:D
piszę abyś nie przegapił... :P

"bierz życie z każdym oddechem..."
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
10 lipca 2013r. o 20:41
Przemyslaw napisał(a): Temat wraca jak bumerang .
A ponoć władza płaci komuś takiemu jak rzecznik prasowy.
Czy taka osoba nie powinna się wypowiedzieć aby rozwiać społeczny niepokój ?
Tym razem o nagrodach pisze Radny Krzemiński.
Szkoda że tu nikt z Rady nie znalazł czasu aby się wypowiedzieć.Mówiąc po imieniu to zwykłe lekceważenie wyborców.Jak na wyborach " Po pierwsze mieszkańcy " PŁACIĆ.!!!

Nie spodziewałbym się Panie Przemku , że ktokolwiek z lokalnych władz będzie chciał z nami dyskutować , choć przyznam szczerze , że jakiś czas temu, miałem taką nadzieję. Widać portal Bolec .info , to nie jest jeszcze vox dei. Papuga zluzuj, nie chodzi o głupią rozpier...chę , a o zmiany, o których obaj myślimy. Szukamy Przyjaciół nie wrogów :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2900
#falco nieaktywny
10 lipca 2013r. o 21:44

ależ ja nie szukam zwady :)
ja obsesyjnie nie znoszę politykierów :>
i nie chodzi tutaj o nasze ,,podwórko,, ale ogólnie ...

polityka sama w sobie jest ,,brudna,, i tylko mocni,twardzi ludzie potrafią ją uprawiać nie brudząc sobie mimo wszystko rąk
tak było zawsze i tak będzie ..partykularyzm polityczny przesłania rządzącym dobro ludzi a co za tym idzie Polski
dlatego czy to będzie Przemysław czy inny jemu podobny ,będę mu wrogiem...
chyba że coś się zmieni a w to nie wierzę...

popis buty i arogancji po raz kolejny pokazał dzisiaj w ,,kropce nad i,, Palikot
idąc jego śladem po raz kolejny swój ,,popis,, dał Przemysław kierując nieodpowiednie słowa pod moim adresem
zadziałała moderacja a całkiem niepotrzebnie :)
mnie ten człowiek nie jest w stanie obrazić a pisząc to co pisze pokazuje swoją ,,twarz,, i poszanowanie dla innych o odmiennych poglądach...
dzięki takim bazgrołom pogłębia tylko swój polityczny grób... :D

luzik PzD... :D

4335
10 lipca 2013r. o 21:56
Ok. Ptaszysko :D Większość .... rzekłbym nawet ....... polityków i politykierów zdechnie zabutelkowana . Ale nie do końca rozumiem , co miałeś na myśli mówiąc o politycznym grobie ? Czyżby Twój Idol Cimoszewicz , zszedłbył ostatnio ? :D Nie oglądam tivi , to nic nie wiem :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2900
#falco nieaktywny
10 lipca 2013r. o 22:09
ot taka mała przenośnia :)
dla ruchu Palikota który niedługo legnie w politycznym grobie mając takich ,,grabarzy,, w osobie min. Przemysława

Cimoszewicz z tego co mi wiadomo ma się dobrze... :)

do jutra ...chyba :D

4335
11 lipca 2013r. o 0:10
Czółko :) Dobranoc :)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA Nowe domy!