~sono napisał(a): A ja uważam że to żaden problem. W wielu branżach i instytucjach są 13-ki i nagrody roczne i jakoś niekomu to nie przeszkadza a zatrudnieni tam pracownicy uważają że im się to słusznie należy. Dlaczego nie mają ich otrzymywać za niełatwą i odpowiedzialną pracę najlepsi synowie i córki narodu, których zresztą sami wybraliśmy? Przez takich "panówM" przemawia chyba zwykła zawiść i populizm.
~~ napisał(a):~sono napisał(a): A ja uważam że to żaden problem. W wielu branżach i instytucjach są 13-ki i nagrody roczne i jakoś niekomu to nie przeszkadza a zatrudnieni tam pracownicy uważają że im się to słusznie należy. Dlaczego nie mają ich otrzymywać za niełatwą i odpowiedzialną pracę najlepsi synowie i córki narodu, których zresztą sami wybraliśmy? Przez takich "panówM" przemawia chyba zwykła zawiść i populizm.
~~Ja napisał(a): Dziękuję Radnym Powiatu Bolesławieckiego którzy wykazali się głosem rozsądku i uczciwości względem mieszkańca. Panu Radnemu Maciej Małkowski
Panu Radnemu Jan Russ
Panu Radnemu Kazimierz Gawron
W związku z niedopuszczeniem mnie do głosu publikuję część 1 filmu z sesji wraz z moim komentarzem.
https://youtu.be/rx3siMt7dDs