Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
W imię przyzwoitości
5413
#Przemyslaw nieaktywny
11 lipca 2013r. o 16:37
falco napisał(a): ot taka mała przenośnia :)
dla ruchu Palikota który niedługo legnie w politycznym grobie mając takich ,,grabarzy,, w osobie min. Przemysława

Cimoszewicz z tego co mi wiadomo ma się dobrze... :)

do jutra ...chyba :D
>

Panie Januszu jak do tej pory wyróżnia się Pan bezinteresowną nienawiścią do ludzi których Pan nie zna i permanentnym pisaniem nie na temat .
Znam kilka osób ze Staszica i nie mają tak jak Pan.

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
11 lipca 2013r. o 17:02
,,bezinteresowna nienawiść,,? :|
nie ma czegoś takiego bo nie można nienawidzić czegoś czego się nie ma lub kogoś kogo się nie zna...
nienawidzę jedynie ludzi którzy niczym kogucik na wieży obracają się tam gdzie wieje wiatr...
mogę nienawidzieć też indoktrynacji i oszustwa politycznego a w tym kraju nie ma uczciwego polityka...
na koniec
co ma do tego Staszica nie bardzo wiem :D
proponuję pewne sprawy poddać weryfikacji ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
5413
#Przemyslaw nieaktywny
30 września 2013r. o 21:39
falco napisał(a): ,,bezinteresowna nienawiść,,? :|
nie ma czegoś takiego bo nie można nienawidzić czegoś czego się nie ma lub kogoś kogo się nie zna...
nienawidzę jedynie ludzi którzy niczym kogucik na wieży obracają się tam gdzie wieje wiatr...
mogę nienawidzieć też indoktrynacji i oszustwa politycznego a w tym kraju nie ma uczciwego polityka...
na koniec
co ma do tego Staszica nie bardzo wiem :D
proponuję pewne sprawy poddać weryfikacji ;)
>
Jakoś brak mi logiki w Pana wypowiedzi.Ja nigdy nie należałem do żadnej partii /nawet do solidarności / więc porównanie do kogucika bez uzasadnienia.
Staszica pokręciłem z Dolnymi Młynami Panie Janku./kurczę imię takie jak Palikot /
Więc niniejszym prostuje.Pozdrawiam z przeciwległej strony miasta.

Dopisane 12.07.2013r. o godz. 09:28:

Tak czy inaczej ten wątek założony jest dla piętnowania urzędniczej chciwości .A tego w Pana wpisach Panie Januszu zdecydowanie brak.

Dopisane 12.07.2013r. o godz. 15:31:

Jak przyzwoitość nakazuje kadry NFZ nie mogą być gorsze od ZUS .
Dał im przykład Pan Prezydent jak nagradzać mają .

http://biznes.onet.pl/faktpl-tak-sie-tucza-w-nfz-a-tak-cierpia-pacjenci,0,5559977,1,news-detal

Dopisane 30.09.2013r. o godz. 21:39:

Trochę to trwało ale światełko w tunelu już jest.

Teraz należało by uchwalić ustawę o zakazie nagradzania się na wszystkich szczeblach administracji państwa .

http://polskiepiekielko.pl/2013/09/sejm-i-senat-rezygnuja-z-premii.html

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
11445
PanM
25 stycznia 2017r. o 21:33
Temat o bezkarnym braniu sobie kasy przez urzędników na wszystkich szczeblach władzy .
Bo im się należy -- ustawa pozwala.
Przykład popłynął z samej góry Prezydent , Premier , Marszałkowie Sejmu i Senatu i tak w dół.
Niedawno wyszło jeszcze że im mało i żrą za cudze .1400 za kolacje ministra .W Bolcu skromniej bo na otwarcie małej sali catering był za dwa tysie ale gęb było więcej.[img=1415823212_0byoa7u.jpg]

Dopisane 25.01.2017r. o godz. 21:33:

Przemyslaw napisał(a): Przed opublikowaniem tego postu wysłałem zamieściłem go na swojej stronie Facebook oraz na stronach zainteresowanych .
Oto reakcja naszej partii oraz Janusza Palikota .
http://tvp.info/informacje/polska/pojawil-sie-wniosek-o-wycofanie-rekomendacji-dla-nowickiej/9856446

Mijają cztery lata --- przypominam adwersarzom że wtedy miałem odwagę ostro służbowo i publicznie postawić się swoim piętnując polityczną patologię.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~~i co ? niezalogowany
25 stycznia 2017r. o 21:38
Co dalej ?
~~do falco niezalogowany
25 stycznia 2017r. o 22:27
widać jak sie tu udzielałeś .Trzymaj fason i napieraj.
2900
#falco nieaktywny
26 stycznia 2017r. o 6:56
nie sprawdziło się ?
co z Palikotem?

co dzisiaj może o Palikocie napisać Przemysław?
ja mogę z pewną satysfakcją napisać że ''czułem pismo nosem'' a mój stosunek do tego typu politykierów jak Palikot , nic się nie zmienił ...
patrząc uważniej -takich ''palikotów'' jest jeszcze od cholery

;)

ps. fajnie że ktoś wrócił do tematu bo po pracy poczytam sobie troszkę ''historii'' :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
11445
PanM
27 stycznia 2017r. o 20:04
falco napisał(a): nie sprawdziło się ?
co z Palikotem?

co dzisiaj może o Palikocie napisać Przemysław?
ja mogę z pewną satysfakcją napisać że ''czułem pismo nosem'' a mój stosunek do tego typu politykierów jak Palikot , nic się nie zmienił ...
patrząc uważniej -takich ''palikotów'' jest jeszcze od cholery

;)

ps. fajnie że ktoś wrócił do tematu bo po pracy poczytam sobie troszkę ''historii'' :D

Z perspektywy czasu Palikot okłamał kilka milionów Polaków wierzących że można coś w ich życiu zmienić.
Wierzyć że gospodarka może być zbliżona do normalności bez partyjnej ingerencji.
Poza tym Palikot zniszczył w wielu porządnych ludziach nadzieję i wolę walki .
Okłamał elektorat i przede wszystkim swoje otoczenie.

Dopisane 26.01.2017r. o godz. 16:44:

Cokolwiek by nie mówić w tym temacie nic się nie zmienia.
Budżetówka nadal bardzo chętnie i bez skrępowania sięga po publiczny grosz ?

Dopisane 27.01.2017r. o godz. 20:04:

gover napisał(a):
~baja napisał(a):
~Ktoś gdzieś napisał napisał(a): Pewnie że się wszystko należy Jak ci nie żal oddaj swoje.Kobiety opiekujące się z ramienia MOPS starszymi ludźmi pracują za 4,90 na godzinę .Nie dostaną żadnej emeryty ani wolego dnia.Państwo w długach ludzie bez roboty a oni sobie nagrody dają .Policz baranie ile taka kobitka musi tyrać na 40 klocków.

Trzeba się było uczyć! :P

Istnieja takie szkoly gdzie mozna sie uczyc na posla. Wystarczy umiec machac gumowym penisem i swinskiem ryjem, a beda glosowac na Ciebie, i zostaniesz poslem.

Lata mijają a wpisy zostają Panie Gover

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.