~~ napisał(a): " Polski rząd kopie dołki w parlamencie europejskim przeciw Polakowi ."Dzięki takiemu posunięciu poznaliśmy prawdziwe oblicze PO i Schetyny - jedynie i jedyny słuszny kandydat . Syriusz-Wolski wyrzucony z partii bo ośmielił się być kontrkandydatem bossa .
to jest niemiecki kandydat, dbający o niemieckie interesy... czy dziwnym jest więc fakt że Polska wystawiła swojego kandydata?
M21W2 napisał(a):~~ napisał(a): " Polski rząd kopie dołki w parlamencie europejskim przeciw Polakowi ."Dzięki takiemu posunięciu poznaliśmy prawdziwe oblicze PO i Schetyny - jedynie i jedyny słuszny kandydat . Syriusz-Wolski wyrzucony z partii bo ośmielił się być kontrkandydatem bossa .
to jest niemiecki kandydat, dbający o niemieckie interesy... czy dziwnym jest więc fakt że Polska wystawiła swojego kandydata?
PanM napisał(a): Polski rząd kopie dołki w parlamencie europejskim przeciw Polakowi .
Polskie piekiełko -- żołnierze wyklęci . ---Można podejść do tego tak i napisać co głosi oficjalna propaganda PO , ja jednak zastanawiam się co w tym złego że Rząd nie widząc możliwości współpracy z Tuskiem wystawia i popiera innego kandydata tej partii i ich frakcji w Parlamencie Europejskim . Syriusz-Wolski nie okazał się - miernym ,biernym ale wiernym . Czytałem wiele Pańskich wpisów odnośnie Żołnierzy Wyklętych , myślę że lepiej by Pan ich ocenił jakby poznał historię walki o suwerenną i demokratyczną Polskę . W czasach PRL edukację w szkole z historii zakończono na 1945 r. - pomijając po drodze mord w Katyniu lub przypisując to Niemcom oraz pakt Ribbentrop- Mołotow i rozbiór jaki się rozpoczął we wrześniu . Oto mapa jak podzielono nasz kraj przez obu okupantów . [img=1488716126_5qjkkz0.jpg]
M21W2 napisał(a):~~ napisał(a): " Polski rząd kopie dołki w parlamencie europejskim przeciw Polakowi ."Dzięki takiemu posunięciu poznaliśmy prawdziwe oblicze PO i Schetyny - jedynie i jedyny słuszny kandydat . Syriusz-Wolski wyrzucony z partii bo ośmielił się być kontrkandydatem bossa .