~~Jeden z uczestników napisał(a): #Pannazdzieckiem
Jeśli miał bym powiedzieć dwa ciepłe słowa o PanuM , to powiem tak .
Ja nie robię sekretnych spotkań , żeby przekazać fakty i ploty i nie podnoszę larum w obronie własnej osobowości . Choć Głupia Papuga nakłania mnie do założenia tematu o Pannie .
Tu Piotr " Pannazdzieckiem" żali się że ne został zaproszony na spotkanie razem z falco i innymi.
Oprócz chama i prostaka , alkoholika i złodzieja ... pedofila i gwałciciela ... i KATOLA Stwórcy , co jeszcze zobaczysz Przemo ?
Dałeś dupy Przemo ... bądźmy szczerzy . Lucjan powiedział BEE !!
;D
Falco111 napisał(a): Pannazdzieckiem 9. 09. 21.26
Dziękuję Szydlica :). W zasadzie to bym nie kopal Janusza , bo z natury łagodnym człowiekiem jestem , ale jeśli ktoś przegnie pałę , jak Janusz ... to kiedy ta rozprawa Janusz ?
I drugie pytanko , od kogo po rozprawie chciałbyś dostać w pysk po raz pierwszy ... od Radka , czy ode mnie ? Proponował bym , żeby ja , bo Radek jest silniejszy i już nie będę miał kogo walnąć
Janusz dla Ciebie założyłem specjalny temat . Tam się produkuj ... resztę zostaw w spokoju
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
;D
Falco111 napisał(a): wszystko normalnie więc bez przesady...;D
po prostu kiedy widzę coś o tym kłamliwym grubasie nie mogę się oprzeć by nie przypomnieć mu jego nieodżałowanego przyjaciela...;D
Falco111 napisał(a): ojojoj...
a ja myślę że chłopaczyna jest mądrzejszy od starego który nie tylko o nim tu pisał ale jeszcze o córce i wnusi...
tak że luzik gościu...;D
po co się tu niezdrowo podniecasz? ;D