Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
W imię przyzwoitości
22744
Falco111 nieaktywny
10 lutego 2023r. o 16:55
~~Ostrolistny wiciokrzew napisał(a): Otwarte niezaprzeczenie zarzutowi i milczenie w tej sprawie jest w sumie przyznaniem się do tego że PanM ma coś do ukrycia. A skoro już miał wcześniej postawiony zarzut rzucania oszczerstwami to należy przyjąć że mógł to zrobić w stronę drugiej czy trzeciej osoby.

;D ;D 'D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~No to poczekamy niezalogowany
10 lutego 2023r. o 17:19
Falco111 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ostrolistny wiciokrzew napisał(a): Otwarte niezaprzeczenie zarzutowi i milczenie w tej sprawie jest w sumie przyznaniem się do tego że PanM ma coś do ukrycia. A skoro już miał wcześniej postawiony zarzut rzucania oszczerstwami to należy przyjąć że mógł to zrobić w stronę drugiej czy trzeciej osoby.

;D ;D 'D
,
Pan Lucjan też trochę złagodniał. Co takiego się stało że nie broni opasłego bimbrownika.Wiemy .!! To co kiedyś o nim napisał było wyznaniem szczerości. Teraz żadne prostowanie nie pomoże bo nikt w nie nie uwieży.
14240
M21W2
10 lutego 2023r. o 17:29
~~No to poczekamy napisał(a):
Ktoś napisał: Falco111 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ostrolistny wiciokrzew napisał(a): Otwarte niezaprzeczenie zarzutowi i milczenie w tej sprawie jest w sumie przyznaniem się do tego że PanM ma coś do ukrycia. A skoro już miał wcześniej postawiony zarzut rzucania oszczerstwami to należy przyjąć że mógł to zrobić w stronę drugiej czy trzeciej osoby.

;D ;D 'D ,
Pan Lucjan też trochę złagodniał. Co takiego się stało że nie broni opasłego bimbrownika.Wiemy .!! To co kiedyś o nim napisał było wyznaniem szczerości. Teraz żadne prostowanie nie pomoże bo nikt w nie nie uwieży.

Płytkie to Twoje myślenie , nie jest mi znany temat czajnika, wiertarki czy też wiertła , bimbrem ani serem Przemek mnie nie
poczęstował , nie widzę powodu aby jednego czy drugiego bronić tym bardziej że w niektórych tematach
obaj byli rączka w rączkę byli moimi przeciwnikami .
Nie lubię wracać do przeszłości widząc pozytywne zmiany obu w stosunku do mnie .

~~-- niezalogowany
10 lutego 2023r. o 17:57
Jak widzisz zmiany to po co mnie obrabiasz a tego bimbrownika oszczędzasz.
14240
M21W2
10 lutego 2023r. o 18:12
~~-- napisał(a): Jak widzisz zmiany to po co mnie obrabiasz a tego bimbrownika oszczędzasz.

Proszę o przykład tego obrabiania , odpowiem .
Bimbrownik powiadasz , piłeś z nim bimber , mnie chytrus nie poczęstował bimbrem , co miałem napisać o Przemku napisałem w założonym prze ze mnie temacie o nim .
~~polak mały niezalogowany
10 lutego 2023r. o 18:13
Falco111 napisał(a): kozia wólka po prawej ...numeru nie znam ale wystarczy popytać ...
tam go wszyscy znają ...;D

Posłuchaj pomówienia są karalne !

Zastosowana autokorekta

14240
M21W2
10 lutego 2023r. o 18:14
Uf _ przeze mnie .
~~Mysi Dyptam niezalogowany
10 lutego 2023r. o 18:40
wielkie nieporozumienie wprowadza maskotka
z DM52 zaręczam wam żadnego bimbru pan Przemek nie wytwarza , sery tak oczywiście
jest rzetelnym płatnikiem dach mu robiłem
poznając go bliżej , wiele nieścisłości /kłamstw
zostało tu napisane .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza