~~Ostrolistny wiciokrzew napisał(a): Otwarte niezaprzeczenie zarzutowi i milczenie w tej sprawie jest w sumie przyznaniem się do tego że PanM ma coś do ukrycia. A skoro już miał wcześniej postawiony zarzut rzucania oszczerstwami to należy przyjąć że mógł to zrobić w stronę drugiej czy trzeciej osoby.
Falco111 napisał(a):,Ktoś napisał: ~~Ostrolistny wiciokrzew napisał(a): Otwarte niezaprzeczenie zarzutowi i milczenie w tej sprawie jest w sumie przyznaniem się do tego że PanM ma coś do ukrycia. A skoro już miał wcześniej postawiony zarzut rzucania oszczerstwami to należy przyjąć że mógł to zrobić w stronę drugiej czy trzeciej osoby.
;D ;D 'D
~~No to poczekamy napisał(a):Ktoś napisał: Falco111 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ostrolistny wiciokrzew napisał(a): Otwarte niezaprzeczenie zarzutowi i milczenie w tej sprawie jest w sumie przyznaniem się do tego że PanM ma coś do ukrycia. A skoro już miał wcześniej postawiony zarzut rzucania oszczerstwami to należy przyjąć że mógł to zrobić w stronę drugiej czy trzeciej osoby.
;D ;D 'D ,
Pan Lucjan też trochę złagodniał. Co takiego się stało że nie broni opasłego bimbrownika.Wiemy .!! To co kiedyś o nim napisał było wyznaniem szczerości. Teraz żadne prostowanie nie pomoże bo nikt w nie nie uwieży.
Płytkie to Twoje myślenie , nie jest mi znany temat czajnika, wiertarki czy też wiertła , bimbrem ani serem Przemek mnie nie
poczęstował , nie widzę powodu aby jednego czy drugiego bronić tym bardziej że w niektórych tematach
obaj byli rączka w rączkę byli moimi przeciwnikami .
Nie lubię wracać do przeszłości widząc pozytywne zmiany obu w stosunku do mnie .
~~-- napisał(a): Jak widzisz zmiany to po co mnie obrabiasz a tego bimbrownika oszczędzasz.
Falco111 napisał(a): kozia wólka po prawej ...numeru nie znam ale wystarczy popytać ...
tam go wszyscy znają ...;D
Zastosowana autokorekta