Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Taksówkarz w Ruchu Palikota
5413
#Przemyslaw nieaktywny
10 lutego 2013r. o 23:00
Pynchoon napisał(a):
Przemyslaw napisał(a): Odpowie - jutro .Dobranoc

Przemysławie, przypominam że obiecałeś udzielić dziś odpowiedzi na zadane pytania, na wszelki wypadek je powtórzę:

Przemysławie, jakie baty, tylko kilka pytań do Twoich propozycji, na które nie raczyłeś odpowiedzieć, dla przypomnienia zatem:

1. proponujesz aby kwota płacy minimalnej była zwolniona z podatku oraz ubezpieczeń, zatem powtórzę jeszcze raz moje pytanie o ile konkretnie spadną dochody budżetu na skutek Twojej propozycji, czyli jaki będzie jej koszt oraz z czego ten spadek sfinansujesz, czyli gdzie konkretnie obetniesz pieniądze?

2. mówisz wiele o przyzwoitości, oburzasz się że Nowicka wzięła 40.000,dlaczego nie oburzasz się zatem że Twoja partia bierze co roku ponad 7.000.000 dotacji, dlaczego nie oburzasz się że Palikot jej nie oddaje?
>

Panie Pynchoon .Obiecałem i dotrzymam słowa .Nie spodziewałem się tego zapytania tu.Proszę je przenieść do tematu zatytułowanego " W imię przyzwoitości " i tam że otrzyma Pan odpowiedź.Pozdrawiam i życzę miłej nocy.

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~pinochet niezalogowany
10 lutego 2013r. o 23:05
skorn napisał(a): a jakie ten Kunecki ma dokonania?
Przemysław to,według mnie,tylko tzw. pożyteczny dziwny czlowiek .A Kunecki wygląda mi na karierowicza i cwaniaka.Z tej dwójki Przemysław jest autentyczny i szczery.

Zastosowana autokorekta

3688
#Pynchoon nieaktywny
11 lutego 2013r. o 7:17
Przemyslaw napisał(a):
Panie Pynchoon .Obiecałem i dotrzymam słowa .Nie spodziewałem się tego zapytania tu.Proszę je przenieść do tematu zatytułowanego " W imię przyzwoitości " i tam że otrzyma Pan odpowiedź.Pozdrawiam i życzę miłej nocy.

Przemysławie, obiecałeś, że odpowiesz wczoraj i nie dotrzymałeś słowa. W jakim świetle stawia to Twoją uczciwość?
~FX niezalogowany
11 lutego 2013r. o 13:21
Standardowo każdy palikotowiec toczy pianę na samo brzmienie słowa - kościół .
~ niezalogowany
11 lutego 2013r. o 18:31
bo im się pomyliły ery i myślą że im krzyżowcy zagrażają ,niewidząc chorego islamu.ale cóż jest recepta...jak się nie podoba taka wiara to można wyjechać gdzie indziej.dlaczego palikot nic złego na islam nie powie?jakby walił pięścią w sejmie w koran jak wymachiwał biblią ,to szybko by go znależli.zresztą tak się już teraz nabił z tą nowicką.tak go nowicka wykręciła jak młodego.a ten co...z gwałtem wyjeżdża.jak już znajdzie się pod ścianą to puszczają mu zawory razem z rozumem...palikot-nie diekuję,żyjemy w innej epoce,gdzie nie trzeba walczyć z bożkami,bogami,habitami itp.,bo to nie jest to co polsce zagraża zwłaszcza gospodarczo.
~ niezalogowany
11 lutego 2013r. o 18:46
~FX napisał(a): Standardowo każdy palikotowiec toczy pianę na samo brzmienie słowa - kościół .

lepsze to, niz piana na kolanach twojego księdza i zlizywanie jej przez małoletnie uczennice..... ;)
~SYMPATYK RP niezalogowany
11 lutego 2013r. o 18:58
~FX napisał(a): Standardowo każdy palikotowiec toczy pianę na samo brzmienie słowa - kościół .
>

Kościół niech zajmuje się wiarą .W salkach katechetycznych szkoły i magazyny.Tak komuniści w Rosji robili .Potępia się Judasza że sprzedał za 30 srebrników Jezusa a kościół sam sprzedaje świątynie wybudowane za krwawice wiernych.To fanatycy toczą pianę .Obraza uczuć , sztandarowa pieśń.
~Zdezorientowany niezalogowany
11 lutego 2013r. o 19:00
A cóż ten Palikot takiego powiedział, że nie nadaje się do zgwałcenia Nowickiej ?! To chłop powiedział prawdę. Jak się nie nadaje, to znaczy że jej gwałcić nie zamierza. Nowicka obrażona, że jej Palikot gwałcić nie chce ?! Bo już nie wiem o co chodzi w tym erotyku ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza