Pynchoon napisał(a):>Przemyslaw napisał(a): Odpowie - jutro .Dobranoc
Przemysławie, przypominam że obiecałeś udzielić dziś odpowiedzi na zadane pytania, na wszelki wypadek je powtórzę:
Przemysławie, jakie baty, tylko kilka pytań do Twoich propozycji, na które nie raczyłeś odpowiedzieć, dla przypomnienia zatem:
1. proponujesz aby kwota płacy minimalnej była zwolniona z podatku oraz ubezpieczeń, zatem powtórzę jeszcze raz moje pytanie o ile konkretnie spadną dochody budżetu na skutek Twojej propozycji, czyli jaki będzie jej koszt oraz z czego ten spadek sfinansujesz, czyli gdzie konkretnie obetniesz pieniądze?
2. mówisz wiele o przyzwoitości, oburzasz się że Nowicka wzięła 40.000,dlaczego nie oburzasz się zatem że Twoja partia bierze co roku ponad 7.000.000 dotacji, dlaczego nie oburzasz się że Palikot jej nie oddaje?
skorn napisał(a): a jakie ten Kunecki ma dokonania?Przemysław to,według mnie,tylko tzw. pożyteczny dziwny czlowiek .A Kunecki wygląda mi na karierowicza i cwaniaka.Z tej dwójki Przemysław jest autentyczny i szczery.
Zastosowana autokorekta
Przemyslaw napisał(a):
Panie Pynchoon .Obiecałem i dotrzymam słowa .Nie spodziewałem się tego zapytania tu.Proszę je przenieść do tematu zatytułowanego " W imię przyzwoitości " i tam że otrzyma Pan odpowiedź.Pozdrawiam i życzę miłej nocy.
~FX napisał(a): Standardowo każdy palikotowiec toczy pianę na samo brzmienie słowa - kościół .
~FX napisał(a): Standardowo każdy palikotowiec toczy pianę na samo brzmienie słowa - kościół .>