Pracowaliśmy z bratem w tej firmie to firma budowlana nie chciał z nami podpisać umowy i nie wypłacił pieniędzy. Jest nam winny 5 000 tyś mi 2 000, a bratu 3 000. Ciągle mówił, że zapłaci jutro lub pojutrze i tak już ok 2 miesięcy. Teraz nie odbiera od nas telefonów, a gdy zadzwoniła siostra to powiedział żeby pocałowała go w d...pe i zrobiła mu l...da i rozłączył się więc już po tym mozna stwierdzić na ile go stać. Rozmawiając z siostrą nie miał pojęcia kto do niego zadzwonił i tak ją potraktował.
firma budowlana?? Wiem, że handlują środkami czystości. Nawet jakiś przetarg w Szpitalu Psychiatrycznym mają wygrany :)
Rzeczywiscie "śliska" firma. Pamiętam kiedyś wygrali jakiś przetarg na środki czystości, a póżniej próbowali dostarczać inne produkty, w domyśle totalny chłam.
najlepiej pisać głupoty , pracodawca do 7 dni musi zgłosić zatrudnienie, było go sprawdzić czy po tygodniu zrobił zgłoszenie, było podpisać umowę ale..... mądry polak po szkodzie
trzeba zgłosić na policje i do zusu i skarbówki, przerabiałem ten temat i działa ......................
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.