chciałeś wiśniową ale z jej braku musiałem kupić POŻYCZKOWĄ!!! ;)
TAK,TAK ...TO NIE POMYLA!!!
pożyczkowa CO PODKREŚLAM ZWRACAJĄC CI DELIKATNIE UWAGĘ NA POŻYCZONE 5 ZYLI.... :D
Dopisane 14.02.2013r. o godz. 16:14:
no prosze...kiedy tylko wspomniałem że wisisz mi kasę ,od razu cisza :D
rafa1977 napisał(a): dziwne ja pracuje w tej firmie i wypłate mam na czas,ale jak ktoś spartaczy robote i chce wypłate to skąd pracodawca ma mieć zapłacone za spie......ną robote!!!!!!
to bardzo ciekawe bo nie tylko ja z bratem ale znajomi też nie dostali to nie wiem w Którym KAZUAR'ze pracowałeś
falco jaja sobie robisz, czy naprawde pracujesz w tej firmie, bo ja oniej dobrego słowa nie słyszałem, chyba ze gosciowi dup. bronisz bo to twój kumpel
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.