Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Apel do pana z osiedla kwiatowego

2084
#DANIEL76 nieaktywny
19 lutego 2013r. o 18:55
gustaw napisał(a): Jest ok my tam mieszkamy i jesteśmy panami tego osiedla. BO JESTESMY BOGACI wy bidoki !!

Przed wjazdem na oś. Kwiatowe powinien być napis
CAŁE ŻYCIE NA KREDYCIE :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2346
#gustaw nieaktywny
19 lutego 2013r. o 19:08
widzę że żal dupsko ściska !!
~ niezalogowany
19 lutego 2013r. o 20:29
Ile można się dowiedzieć o mieszkańcach oś Kwiatowe.Kwiatowe to tylko w nazwie.
4553
#Margot2000 nieaktywny
19 lutego 2013r. o 22:26
gustaw napisał(a): Jest ok my tam mieszkamy i jesteśmy panami tego osiedla. BO JESTESMY BOGACI wy bidoki !!

Nie sądzę, że będąc właścicielem domu jest się bogatym.... :]
2041
#zula999 nieaktywny
20 lutego 2013r. o 8:25
Mieszkałam na osiedlu i wcale nie uważałam się za bogatą a nie raz słyszałam,że mieszkam kolo całej elity bolesławieckiej,ja tam tego nie zauważałam
5844
#zbipop nieaktywny
20 lutego 2013r. o 9:09
Nie ważne czy ktoś jest bogaty czy biedny jak nie potrafimy sobie ulepszać życia autko terenowe jak stało od wczoraj stoi do dzisiaj zasypane śniegiem, tylko szkoda że kerowca który ma prawo jazdy nie zna czegoś takiego jak prawo ograniczonego zaufania.Polega to na tym aby sobie pomagać wzajemnie a nie utudniać życie na drodze, ale cóż wczoraj dziewczyna rozbiła auto przez ten fajny samochód terenowy ,bo gdyby go tam nie było nic by się nie stało , a znak czy jest tam potrzebny , mysle ze tak bo dochodzą jeszcze inne pojazdy które parkują na czas zrobienia zakupów w sklepie spożywczym, a tam niestety jest już zakręt ,
3468
#motomaniak nieaktywny
20 lutego 2013r. o 9:13
ktoś kiedyś jak ta Pani wpadnie w poślizg, przerysuje tą fajną terenówkę i pojedzie sobie dalej a Pan z terenówki pewnie założy tutaj temat jak to jakiś cham kierowca się chamsko zachował...
~smiech niezalogowany
20 lutego 2013r. o 9:31
zbipop napisał(a): ... ale cóż wczoraj dziewczyna rozbiła auto przez ten fajny samochód terenowy ,... ,

przez ten samochod...? myśle ze przez swoją nieuwagę -co? w końcu to ona jechała ,widziała warunki, zna swoje umiejętności prowadzenia auta ... to tak jakbyś napisał ze ludzie zabijajż sie w autach bo ktos za długie proste odcinki jezdni położył .

Zmoderowano 20.02.2013 godz.9:59 - powód: korekta cytowania (sentinel)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!