Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Apel do pana z osiedla kwiatowego

5844
#zbipop nieaktywny
19 lutego 2013r. o 10:31
W dniu 19.02.2013r o godż.0840 jak zwykle stoi jeep zaparkowany po prawej stronie jezdni przed samym ogranicznikiem prędkosci na asfalcie , na osiedlu kwiatowym jadąc w kierunku pętli pod górkę na przeciwko nowo wybudowanego domu jednorodzinnego.Tam dzisiaj omijając jeepa autokarem musiałem sie natychmiast zatrzymać bo od strony pętli z tej górki jechała mloda pani autem osobowym audi .Niestety jezdnia ta była śliska i pani wpadła w poślizg i uderzyła w stojącą lampę po prawej stronie obok nowo wybudowanego domu jednorodzinnego.Gdyby nie ten jepp pani pojechała by swoim pasem a ja swoim i nie doszlo by do takiej sytuacji .Niestety też autokarem musiałem wycofać ponieważ nie był możliwy dalszy podjazd ze względu na bardzo śliską jezdnie.Prosze aby właściciel tego auta pomyślał w jak niebezpiecznym miejscu parkuje auto ,wiem ze nie ma tam zakazu ale trochę rozwagi nie zaszkodzi w tak trudnych warunkach zimowych , tym bardziej że jest to jezdnia o bardzo dużym natężeniu ruchu przez inne pojazdy
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~często przejeżdżający niezalogowany
19 lutego 2013r. o 10:36
Tak oczywiście popieram prośbę,bardzo często przeszkadza ten samochód.
~właściciel pojazdu niezalogowany
19 lutego 2013r. o 10:39
(...)

Zmoderowano 19.02.2013 godz.11:12 - powód: słownictwo (sentinel)
5844
#zbipop nieaktywny
19 lutego 2013r. o 10:46
Przepraszam podałem godzinę inną była to 07.40 i chciałem powiedzieć że piszę tego posta dla bezpieczeństwa innych użytkowników tej drogi , a widzę że poniżej już się ktoś denerwuje,w tym temacie :) Ja grzecznie apeluje i nie jestem gnojem tylko rozważnie podchodzę do sytuacji !!

Zmoderowano 19.02.2013 godz.11:12 - powód: korekta cytowania (sentinel)
4596
#becia73 nieaktywny
19 lutego 2013r. o 11:01
~właściciel pojazdu napisał(a): (...)

Chyba właściciel tego auta to zwykły CHAM bez wyobrażni , też tam często przejeżdzam i jak jest śnieg to nie jest łatwo podjechać. Może jest możliwość postawienia tam odpowiednich znaków?

Zmoderowano 19.02.2013 godz.11:13 - powód: korekta cytowania (sentinel)
2041
#zula999 nieaktywny
19 lutego 2013r. o 11:15
Zwykły burak,który myśli,że ma troszkę lepsze auto to mu wszystko wolno
5844
#zbipop nieaktywny
19 lutego 2013r. o 11:23
BARDZO DZIĘKUJĘ wszystkim że mnie popieracie będziemy może wszyscy w tym miejscu bezpieczni szczególnie teraz jak jest zima pozdrawiam
~ania niezalogowany
19 lutego 2013r. o 11:32
może Pan z jeepa ma nadzieję,że ktoś stuknie w Jego autko i zarobi parę groszy.... :)
a tak na serio ,to my kierowcy miejmy więcej wyobraźni teraz ,kiedy są fatalne warunki na drogach i musimy sobie pomóc wzajemnie....
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza