Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Apel do pana z osiedla kwiatowego

~ach niezalogowany
19 lutego 2013r. o 11:32
Podobnie jest przy wjezdzie na ul.Kalinowa.Własciciel domu na rogu stawia mercedesa,a na drugim rogu jego córka.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Zyta niezalogowany
19 lutego 2013r. o 15:10
Jestem za ale gdzie ma chłop parkować? dasz mu swoje miejsce, ma obserwować pogodę i jak zbliżają się opady śniegu to parkować kolo eko.
Odpowiednie służby powinny wcześniej reagować ale to tylko sfera marzeń.
Tydzień temu też tam była szklanka.
5844
#zbipop nieaktywny
19 lutego 2013r. o 15:46
~Zyta napisał(a): Jestem za ale gdzie ma chłop parkować? dasz mu swoje miejsce, ma obserwować pogodę i jak zbliżają się opady śniegu to parkować kolo eko.
Tak jak pisałem wcześniej w momencie gdy omijałem tego jeepa jadąc do góry autobusem z przeciwka nadjechała młoda pani autem audi przed samym zwalniaczem sie zatrzymałem a nieszczęsna pani nie wychamowała bo było ślisko i padał snieg uderzyła w lampe po prawej stronie i rozbiła sobie auto z przodu, gdyby nie było tego jeppa nic by się nie stało kazdy by pojechał swoim pasem.Z całym szacunkiem dla pani postu ,,, poniżej lekko jest wysepka objazdowa po drugiej stroni ulicy może tam by było dobre miejsce na okres zimowy do parkowania tam nikt nie jezdzi i napewno auto by było tam bardziej bezpieczne
4596
#becia73 nieaktywny
19 lutego 2013r. o 15:55
~Zyta napisał(a): Jestem za ale gdzie ma chłop parkować? dasz mu swoje miejsce, ma obserwować pogodę i jak zbliżają się opady śniegu to parkować kolo eko.

Ten pan ma swoją posesję (również garaż) na której powinien trzymać auto jak większość ludzi mających DOM!

Zmoderowano 19.02.2013 godz.16:37 - powód: korekta cytowania (sentinel)
~Sonia niezalogowany
19 lutego 2013r. o 17:12
Faktem jest, że samochód zdecydowanie jest źle zaparkowany co niestety nie zmienia faktu iż oczernianie właściciela i wyzywanie go od chamów świadczy o naszej kulturze osobistej. Znając tak dobrze jego posiadłość można by po prostu do niego podejść. Jesteśmy tylko ludźmi...
~Motocyklista niezalogowany
19 lutego 2013r. o 17:37
To nie JEEP tylko Nissan Patrol.Bardzo dobry samochód mimo kilkunastu lat. Mi nie przeszkadza parkowanie tego auta w tym miejscu.Jeżeli nie ma zakazu to jest OK.
~ niezalogowany
19 lutego 2013r. o 18:00
widze nowy trend panuje w Bolcu- oczernianie i zniesławianie sąsiadów i nie tylko :)))) LUDZIE! dajta se spokój-za duzo w dupie i sie chyba nudzicie!
2346
#gustaw nieaktywny
19 lutego 2013r. o 18:40
Jest ok my tam mieszkamy i jesteśmy panami tego osiedla. BO JESTESMY BOGACI wy bidoki !!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza