Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nowy papież - i wszystko po staremu?
~ niezalogowany
2 kwietnia 2013r. o 15:24
~ napisał(a): http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,13660322,Papiez_zawstydza_kardynalow__Wybiera_male_mieszkanko.html#BoxWiadTxt

Gdybyś wiedział że do końca życia masz na skinienie palca wszystko czego tylko zapragniesz to mógłbyś sobie deklarować ubóstwo celi więziennej. W sypialni najważniejsze jest wygodne łóżko a cały Watykan i lejące się z niego złoto na depresyjne dni będzie akurat. Człowiek naprawdę ŻYJE wtedy , kiedy musi zdobywać (pracować) środki na życie. Od momentu kiedy Franek został papieżem automatycznie przeobraża się w żywą kukłę, marionetkę pociąganą sznureczkami szarej watykańskiej mafijno-przestępczej eminencji.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
10114
#alter nieaktywny
2 kwietnia 2013r. o 23:02
~ napisał(a):
~ napisał(a): http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,13660322,Papiez_zawstydza_kardynalow__Wybiera_male_mieszkanko.html#BoxWiadTxt

mylisz się! jak myślę wszystko idzie w dobrym kierunku :)

Dopisane 02.04.2013r. o godz. 22:59:

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Papiez-Franciszek-modlil-sie-przy-grobie-Jana-Pawla-II,wid,15462168,wiadomosc.html?ticaid=110576&_ticrsn=3[img=1364936372_ws9ux2a.jpg]

Dopisane 02.04.2013r. o godz. 23:02:

rocznica śmierci Jana PAwła II.

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
~M niezalogowany
2 kwietnia 2013r. o 23:03
Już 8 lat minęło... czy pamiętamy o naszym Janie Pawle II ?
10114
#alter nieaktywny
2 kwietnia 2013r. o 23:05
~M napisał(a): Już 8 lat minęło... czy pamiętamy o naszym Janie Pawle II ?

... ja zawsze pamiętam, warto pamietać :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
10528
#klaliopi nieaktywny
2 kwietnia 2013r. o 23:26
Pamiętamy, do końca naszego życia, Nasza duma, największy z Polaków, przykład dla pokoleń.Nie możemy się pogodzić, że nie ma Go wśród nas, ale wiemy, że czuwa nad nami.

To , że tak jest - wcale nie oznacza , że tak być powinno.
~M. niezalogowany
2 kwietnia 2013r. o 23:31
klaliopi napisał(a): Pamiętamy(...) wiemy, że czuwa nad nami.

AMEN :*
2951
#Anonim2951 nieaktywny
3 kwietnia 2013r. o 10:47
~ napisał(a): ... Od momentu kiedy Franek został papieżem automatycznie przeobraża się w żywą kukłę, marionetkę pociąganą sznureczkami szarej watykańskiej mafijno-przestępczej eminencji.

83.14.175.*,
kulturę osobistą użytkownika portalu Bolec.Info poznaję w bardzo prosty sposób.
Czytając jego wypowiedzi : )

PS.
Szara JEST eminencja.
Eminencje SĄ szare.
~s niezalogowany
3 kwietnia 2013r. o 15:46
klaliopi napisał(a): Nie możemy się pogodzić, że nie ma Go wśród nas

Ja mogę. Nie wiem jakich 'nas' masz na myśli.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Życzenia