Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Życzenia
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kontrowersyjna edukacja filmowa w BOK MCC?!
~jw niezalogowany
16 kwietnia 2013r. o 20:04

Uwazaj, bo obrazisz prezydenta Piotra Romana, ktory pokazywal niby-list. A jak obrazil prezydenta to obrazisz Krzysztofa G :-)

Stary, to jest logiczne! Dzieki za ten wpis, dużo mi powiedział o Tobie. Ja się z Tobą zgadzam
:)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
1
emem
16 kwietnia 2013r. o 20:07
jegomosc napisał(a): Jeśli ktokolwiek z uczestników programu Nowe Horyzonty Edukacji Filmowej chciałby również podzielić się z nami swoimi spostrzeżeniami i opiniami dotyczącymi projektu i jego prowadzenia zachęcamy do kontaktu. GWARANTUJEMY DYSKRECJĘ.

[email protected]
tel. 693375790

lub zapraszam na spotkanie w redakcji Bolec.Info (np. jutro między 16 a 18) :)

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
~zacofany moher niezalogowany
16 kwietnia 2013r. o 20:07
~omg! napisał(a): "To ideologia „gender” i skrajny liberalizm."

wow !!! a to coś złego???!?!?!?

Tak.
~taktoja niezalogowany
16 kwietnia 2013r. o 20:48
widzę wojenka między portalami trwa :) szczerze to dobrze :) coś się dzieje :) i jest co poczytać , czasem pośmiać się :) odwiedzam oba portale, i bugi zdarzają się po każdej stronie, ale na tym to polega , wiadomo nie popełnia błędów ten co nic nie robi :). Ale tak szczerze to po komentarzach mniejwięcej skumałem o co biega.... choć artykuł niby fajnie napisany to bardzo dużo mu brakuje - informacji rzetelnych ,istotych , sprawdzonych i wytłumaczonych dla takiego czytelnika jak ja który nie miał pojęcia że jako takie warsztaty istnieją.... a szczerze bym się tam wybrał, jeśli by wpuścili 30ltaka :))
teraz już kumam o co chodzi , ale to trwało (czytanie komentarzy itp.itd.)
Odemnie jedna rada dla K.K. :
-fajnie ci leży pióro , widać , że się przyłożyłeś , mimo iż mam jakąś niechęć do ciebie , to zaczyna mi się podobać styl ,,,,, no ale brakuje inf. i czegoś jeszcze.... czego to sam dojdziesz , pozdrawiam i mam nadzieję że kiedyś przy piwku pogadamy i zejdzie mi niechęć do ciebie (chodź nie wiem z kąd jest.....bez powodu ......za wygląd..... nie wiem //////////ale co artykuł to lepiej napisany , tylko że ciągle czegoś brakuje , ale i tak z chęcią będe śledził następne , a to już sukces :) pozdrawiam, życzę powodzenia :)
41
#jegomosc nieaktywny
16 kwietnia 2013r. o 21:16
Zapraszam na piwko na BolecParty:) Na koszt portalu, nie jedno:)

www.djdowynajecia.pl
~Glinolud niezalogowany
16 kwietnia 2013r. o 21:39
jegomosc napisał(a): Zapraszam na piwko na BolecParty:) Na koszt portalu, nie jedno:)

Alkohol proponujecie czytelnikom? Nieźle :) Też się pisze na piwko :)
41
#jegomosc nieaktywny
16 kwietnia 2013r. o 21:54
~Glinolud napisał(a):
jegomosc napisał(a): Zapraszam na piwko na BolecParty:) Na koszt portalu, nie jedno:)

Alkohol proponujecie czytelnikom? Nieźle :) Też się pisze na piwko :)

Jeśli masz skończone 18 lat to tradycyjnie na BolecParty tego trunku nie zabraknie:)

www.djdowynajecia.pl
~henryk niezalogowany
16 kwietnia 2013r. o 21:56
No, panie prezydencie.... Pana ruch. Będziesz pan dalej udawął ślepca? Czy chęć dobrego PR jest ważniejsza? a może wartości które pan wspiera to tylko pic dla ciemnego luda aby głosowali? Tak czy siak to test dla pana.
Ps. Gratulacje dla portalu bolec.info, że nie boją się trudnych tematów i potrafią wstawić się za tymi dla których ujawnienie mogłoby skutkować zwolnieniem z pracy. Wszak Istotne to teraz partner prezydenta. Póki co...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.