Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kontrowersyjna edukacja filmowa w BOK MCC?!
~gog niezalogowany
16 kwietnia 2013r. o 22:35
Swoje pytanie publikuje tutaj bo na konkurencji komunikat ze musza to przeczytac: Pytanie: kto zlozyl wniosek na ten projekt? Czy nie czasem BOK? Jakie więc jest wynagrodzenia prelegentów, jaki jest udzial miasta w projekcie? Czy rodzice znają listę tematów? Czy się na nie godzą? Czy zostali poinformowani kto i jak edukuje ich dzieci? Dziekuję za odpowiedź.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
10582
#Kolec nieaktywny
16 kwietnia 2013r. o 23:07
Twoje pytanie Gog sprawiło ,że z redaktorka wypłynęła żółć i prawdziwa jego natura, nie opiszę jaka bo musiałbym użyć bardzo obraźliwych słów.
~anonymous - we do not forgive we do not niezalogowany
17 kwietnia 2013r. o 1:03
Do redakcji bolec.info :
Mam nadzieje, że zdajecie sobie sprawę, że wchodzę na waszą stronę raz na miesiąc tylko po to by poczytać takie głupie artykuły jak ten :) mam niesamowity ubaw śledząc co jakiś czas "wojny portalowe" Sądzę, że gdyby nie azart sat nie mieli byście pojęcia, że istnieje coś takiego jak NHEF. Skąd taka nagła troska o dobro dzieci? Lepiej by nigdzie nie chodziły i niczego nie słyszały, problemu by nie było - prawda? Tylko po co te kłamstwa o anonimowych listach? Mój syn uczęszcza na te wykłady i zrobił wywiad wśród rówieśników. Zdziwiło go gdy zapytałem o "kontrowersyjne wykłady". Pomijam już fakt, że dla młodego pokolenia mającego dostęp do internetu "kontrowersje" już prawie nie istnieją i to chyba dobrze, że ktoś mówi o poważnych sprawach w przystępny sposób. A z tego co wiem to Pani Hanaf jest jedną z lepiej odbieranych przez dzieciaki prelegentek. Pozdrawiam.
~ niezalogowany
17 kwietnia 2013r. o 1:24
~anonymous - we do not forgive we do not napisał(a): Do redakcji bolec.info :
Mam nadzieje, że zdajecie sobie sprawę, że wchodzę na waszą stronę raz na miesiąc tylko po to by poczytać takie głupie artykuły jak ten :) mam niesamowity ubaw śledząc co jakiś czas "wojny portalowe" Sądzę, że gdyby nie azart sat nie mieli byście pojęcia, że istnieje coś takiego jak NHEF. Skąd taka nagła troska o dobro dzieci? Lepiej by nigdzie nie chodziły i niczego nie słyszały, problemu by nie było - prawda? Tylko po co te kłamstwa o anonimowych listach? Mój syn uczęszcza na te wykłady i zrobił wywiad wśród rówieśników. Zdziwiło go gdy zapytałem o "kontrowersyjne wykłady". Pomijam już fakt, że dla młodego pokolenia mającego dostęp do internetu "kontrowersje" już prawie nie istnieją i to chyba dobrze, że ktoś mówi o poważnych sprawach w przystępny sposób. A z tego co wiem to Pani Hanaf jest jedną z lepiej odbieranych przez dzieciaki prelegentek. Pozdrawiam.

Andrzeju Wisniewski ty nie masz i nie będziesz miał, mam nadziję, dzieci!
~Kinoman niezalogowany
17 kwietnia 2013r. o 8:33
~anonymous - we do not forgive we do not napisał(a): ...Mój syn uczęszcza na te wykłady i zrobił wywiad wśród rówieśników. Zdziwiło go gdy zapytałem o "kontrowersyjne wykłady"...

A mój kolega mówił, że jego 9 letniego syna uświadomił w tych sprawach pijany, szczerbaty i śmierdzący uryną Zdzicho spod "czwórki" co to 4 klasy szkoły skończył, roboty żadnej się nie imał, a i poezją raczej nie gadał. Synkowi podobało się i powiedział, że pan Zdzisio to fajny koleś jest i że on wszystko wie. Żadnych kontrowersji wg synka nie było. Synek mówił, że pan Zdzisio chciał mu nawet dać zapalić.

Posłuchaj sam siebie, co piszesz Anonymus. Omawianie spraw delikatnych lub kontrowersyjnych... Jeśli robi to ktoś za Ciebie (szczególnie za publiczne pieniądze w samorządowej jednostce) wymagają stosownych kwalifikacji. Pamiętaj, że szkodliwe treści można sprzedawać bardzo atrakcyjnie, szczególnie ludziom młodym, którzy są tego zupełnie nieświadomi. Jeśli słyszę o prostytutkach, burdelach itp... to gdzie ja jestem? Dzieciakom takie rzeczy?

2951
#Anonim2951 nieaktywny
17 kwietnia 2013r. o 11:00
emem napisał(a): Widac list Czytelnika opisuje prawdziwe rzeczy, bo az Gwizdała sie zagotowal :)Zmoderowano 16.04.2013 godz.12:04 - powód: (moderator)

emem,
o ile mnie pamięć nie myli, podawanie do publicznej wiadomości nazwisk osób "NIEPUBLICZNYCH" przez użytkowników portalu Bolec.Info powinno być moderowane : )
Łamiesz również, jako administrator, dobre obyczaje dotychczas istniejące na portalu Bolec.Info, aby nie reagować na zaczepki sąsiadów.
A "fakt" napisany przez Vinyla pozostaje nadal, tylko i wyłącznie, jego NADINTERPRETACJĄ na użytek artykułu.
Nigdy nie uwierzę w to, że "czytelnik" zaprezentował w swoim piśmie do redakcji opinię WSZYSTKICH na ten temat !

Pozdrawiam
~Bolecnauta niezalogowany
17 kwietnia 2013r. o 11:56
Hegemon napisał(a): podawanie do publicznej wiadomości nazwisk osób "NIEPUBLICZNYCH" przez użytkowników portalu Bolec.Info powinno być moderowane : )

Gwizdała nie jest osobą "niepubliczną". Jako wydawca portalu, jest osobą publiczną.
Zresztą zobacz na II, na którym pisujesz, że tam nazwisko Emema i Jegomościa są podawane.

Hegemon napisał(a): Nigdy nie uwierzę w to, że "czytelnik" zaprezentował w swoim piśmie do redakcji opinię WSZYSTKICH na ten temat

W tekście jest napisane, że czytelnik pisze w imieniu rodziców i nauczycieli ale nie jest określone jednoznacznie, że w imieniu wszystkich, zatem domniemywać należy, że jest to opinia części rodziców.

" .......czytamy w liście od czytelnika występującego w imieniu rodziców i nauczycieli dzieci biorących udział w projekcie......."

Normalne i zasadne jest, że autor listu chciał być anonimowy dla wszystkich, poza redakcją. Takie postępowanie jest powszechnie praktykowane, szczególnie ze względu na jak najbardziej możliwe szykany, które mogą spotkać taką osobę, która ujawniłaby swoje dane.

Ps. Dlaczego Hegemon nie występujesz tu pod swoim nazwiskiem, tylko pod "pseudonimem" ?
1
emem
17 kwietnia 2013r. o 12:15
~Bolecnauta napisał(a): Gwizdała nie jest osobą "niepubliczną". Jako wydawca portalu, jest osobą publiczną.Zresztą zobacz

Ja natomiast osoba publiczna nie jestem, o czym wymieniony powyzej amator zdaje sie nie wiedziec.

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.