Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

fotoradary

9949
#groszem nieaktywny
11 maja 2013r. o 0:11
śmieszy mnie ta nagonka na foto radary w Polsce w wielu krajach w tym Anglii jest ich znacznie więcej niż u nas na autostradach są rozmieszczone co kilometr i nikt nie narzeka
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
11 maja 2013r. o 6:24
bo lubią narzekać :)
dzisiaj że pada deszcz,jutro że słońce świeci zbyt intensywnie
a to że piekarz za mocno chleb wypiekł
a to że żona wstała po nocy rozczochrana ;)

ja też na wszystko narzekam :D

przesadziłem-na prawie wszystko ;)
to nowa cecha narodowa Polaków
,,narzekactwo,, :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
670
ramaj
11 maja 2013r. o 9:18
Fotoradar to niech sobie stoi i robi swoje - nie mam nic przeciw.Nie ma zgody na łapanki zza krzaka czy schowanego radiowozu - tego ludzie nienawidzą.
7213
#trol nieaktywny
11 maja 2013r. o 14:14
tylko niech to robią za swoje prywatne pieniądze bo to oni zarabiają naszym kosztem, a nie nas okradają stokrotnie. Bardzo im zależy widać żeby nas okrasc bo narobili nam dlugow teraz zaplanowali sciagnąć z nas kilkukrotnie wiecej kasy niz w tamtym roku na swoje premie i kolejne pozyczki. tylko fotoradary tez kosztują gigantyczne kwoty. lepiej by drogi zrobili a nie sie okradaniem polski policja i politycy zajmują

Dopisane 11.05.2013r. o godz. 14:14:

lepiej by drogi zrobili całe DROGI a nie sie okradaniem polski policja i politycy zajmują
~emeryt niezalogowany
11 maja 2013r. o 21:17
trol napisał(a): ...lepiej by drogi zrobili całe DROGI a nie sie okradaniem polski policja i politycy zajmują

Jak by drogi były lepsze i bez fotoradarów to takie cwaniaki jak ty jeździły by jeszcze szybciej i niebezpieczniej :] a ja tego nie chcę, bo takie osoby to niebezpieczeństwo dla mnie :] tak więc podsumowując : zwiększyć liczbę fotoradarów i łapać nawet zza krzaka !
~ niezalogowany
11 maja 2013r. o 22:32
Gdzie mój wpis.,Co niepoprawny wiekowo.
9949
#groszem nieaktywny
11 maja 2013r. o 23:01
powiem tak fotoradarów powinno być jak najwięcej a wpływy z mandatów powinny iść na remat i budowę drug
~ niezalogowany
11 maja 2013r. o 23:41
uważasz że jadąc szybko jestem bardziej niebezpieczny niż ten co się wlecze na drodze i tamuje ruch ? MAM dosyć duże doświadczenie w jeżdżie samochodem i wiem że bardziej niebezpieczni na drodze są CI którzy jadą zbyt wolno od tych którzy jadą dosyć szybko .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza