groszem napisał(a): powiem tak fotoradarów powinno być jak najwięcej a wpływy z mandatów powinny iść na remat i budowę drug
groszem napisał(a): powiem tak fotoradarów powinno być jak najwięcej a wpływy z mandatów powinny iść na remat i budowę drug
~ napisał(a): uważasz że jadąc szybko jestem bardziej niebezpieczny niż ten co się wlecze na drodze i tamuje ruch ? MAM dosyć duże doświadczenie w jeżdżie samochodem i wiem że bardziej niebezpieczni na drodze są CI którzy jadą zbyt wolno od tych którzy jadą dosyć szybko .
falco napisał(a): a może tak :)
fotoradar na każdej ulicy i znaki ograniczające prędkość do 50-ki
następstwa?
ewentualne mandaty zasilają kasę miast,państwa...
ale mniej pracy mają ...blacharze,mechanicy,zakłady produkujące na rzecz branży samochodowej,firmy ubezpieczeniowe no i oczywiście szpitale,firmy pogrzebowe i grabarze... ;)
prędkość za terenem zabudowanym 55km/h też ma swoje plusy :D
zmiana krajobrazowa terenu bo niekiedy miejscami pobocza dróg przypominają cmentarzyki... :D
~cinkciaż napisał(a):~ napisał(a): uważasz że jadąc szybko jestem bardziej niebezpieczny niż ten co się wlecze na drodze i tamuje ruch ? MAM dosyć duże doświadczenie w jeżdżie samochodem i wiem że bardziej niebezpieczni na drodze są CI którzy jadą zbyt wolno od tych którzy jadą dosyć szybko .
Tak uważam, że jadąc szybciej jesteś potencjalnym złem. Co mi z Twojego doświadczenia gdy w Twojej "mydelniczce" odleci koło i z impetem wjedziesz w prawidłowo jadący inny samochód.
~driver napisał(a):
Cinkciarz i takim złomem jeździ że koła mu odpadają?