Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Janusz Korwin Mikke w Bolesławcu!

~~123 niezalogowany
15 maja 2013r. o 20:48
Dobrze gadasz alabaster :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
10557
#Preczzkomuna nieaktywny
15 maja 2013r. o 20:56
Masz rację Polacy to bitny naród. Myślę, że da się to wprowadzić stopniowo, nie wszystkim na raz, zaostrzyć prawo. Najpierw np. posiadaczom nieruchomości. Psychopatom i ludziom wobec których byłyby wątpliwości nikt nie da broni :) Ludzi należy traktować poważnie i jako odpowiedzialnych. Dzisiejsza polityka rządzących to ogłupianie narodu, uzależnianie go od siebie. Leczyć zamiast zapobiegać by ludzie mogli uczyć się na błędach, rozwijać a nie cofać.

Dopisane 15.05.2013r. o godz. 20:56:

Tylko Korwin reprezentuje inne poglądy i do innych czasów się odnosi. Odnosi się do wizji swojej a nie socjalistów.

123 napisałaś wcześniej, że w Twoim życiu celem jest praca, nauka, rozwój. Cele i ideały.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
15 maja 2013r. o 22:57
Jesteś pewien Drogi Preczzkomuną , że nie jesteś agitatotrem ? Ja namawiam do spotkania z JKM z przekonania , myślę , że to mądry człowiek , chociaż się z Nim nie zgadzam . Twoja argumentacja stacza się ... tak sobie myślę , od dwóch lat, jak Cię znam , choć myślę, nigdy Cię nie widziałem ... powtarzasz to samo , jak Gebels ... nieładnie :| Na pytania z trudem odpowiadasz... nieładnie :| Nie rozwijasz kwestii ... chu ... owo. Młotów szukasz , co uwierzą w Twoje prawdy . To nie pytanie , to stwierdzenie .

Drodzy Państwo , serdecznie zapraszam na spotkanie z JKM , to jedyny uczciwy polityk w tym kraju. Nie taki diabeł straszny jak go w mediach obsmarowywują :)

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
10557
#Preczzkomuna nieaktywny
16 maja 2013r. o 0:03
Pannazdzieckiem napisał(a): Jesteś pewien Drogi Preczzkomuną , że nie jesteś agitatotrem ? Ja namawiam do spotkania z JKM z przekonania , myślę , że to mądry człowiek , chociaż się z Nim nie zgadzam . Twoja argumentacja stacza się ... tak sobie myślę , od dwóch lat, jak Cię znam , choć myślę, nigdy Cię nie widziałem ... powtarzasz to samo , jak Gebels ... nieładnie :| Na pytania z trudem odpowiadasz... nieładnie :| Nie rozwijasz kwestii ... chu ... owo. Młotów szukasz , co uwierzą w Twoje prawdy . To nie pytanie , to stwierdzenie .

Drodzy Państwo , serdecznie zapraszam na spotkanie z JKM , to jedyny uczciwy polityk w tym kraju. Nie taki diabeł straszny jak go w mediach obsmarowywują :)

Dobranoc :)

Nie znasz mnie 2 lata. Piszę tutaj niecałe pół roku. Jestem wolnorynkowcem i wisi mi kto go wprowadzi. Może nawet Bęgowski. Z palca sobie to wyssałeś ?

No popatrz. Panna się wkurzyła :D
4335
16 maja 2013r. o 6:17
Preczzkomuna napisał(a): ... No popatrz. Panna się wkurzyła :D

A gdzież tam :D Ważne jest to , co nas łączy :) Tyle tylko , że na Twoim miejscu nie wierzył bym w ten wolny rynek, bo nie istniał , nie istnieje i istnieć nie będzie ... raczej . Przykro mi :)Miłego :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2951
#Anonim2951 nieaktywny
16 maja 2013r. o 9:00
Pannazdzieckiem napisał(a): ... Drodzy Państwo , serdecznie zapraszam na spotkanie z JKM , to jedyny uczciwy polityk w tym kraju...

Z takimi poglądami nigdy nie przekroczysz progu wyborczego.

Pozdrawiam
4335
16 maja 2013r. o 9:51
Hegemon napisał(a):
Z takimi poglądami nigdy nie przekroczysz progu wyborczego.

Pozdrawiam

Nigdy nie zamierzałem być Trybunem Ludowym , Drogi Hegemonie. Wiesz oczywiście , że Cię kocham :* ... a Ty piwa ze mną wypić nie chcesz ... oj, nie ładnie ... nu , nu , nu ... :D

2951
#Anonim2951 nieaktywny
16 maja 2013r. o 9:56
Pannazdzieckiem napisał(a): Nigdy nie zamierzałem być Trybunem Ludowym ...

Serio ? : )
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza