Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Janusz Korwin Mikke w Bolesławcu!

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
15 maja 2013r. o 10:43
~ napisał(a): ... a ja tylko dlatego,że mam "miękkie serce"znęcać się nie będę :D...

No widzisz , to może po spotkaniu, postawię Ci tego czteropaka , Korwin z całą pewnością się nie przyłączy , to więcej dla nas będzie :D
Miłego , na prawdę , muszę już iść :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~RogerN niezalogowany
15 maja 2013r. o 11:04
korwina cenię chociazby za pasy, niestety skala jego idiotyzmow do tez zdroworozsądkowych jest jak 10:1, szkoda, bo niektóre jego pomysły sa na prawdę madre
~:) niezalogowany
15 maja 2013r. o 11:42
~RogerN napisał(a): korwina cenię chociazby za pasy, niestety skala jego idiotyzmow do tez zdroworozsądkowych jest jak 10:1, szkoda, bo niektóre jego pomysły sa na prawdę madre

Co do skali... :D zgoda! Chociaż wolałbym byś wymienił te zdroworozsądkowe... :)
Facet z długami a o aspiracjach próbuje wbić się na obiad do arystokratów lub nowo bogackich...Będzie kadził i udawadniał ,że szlachta z zaścianka jest ważniejsza od roboli ... :/
Zapraszają go przeważnie osoby ,które jak to napisał wcześniej "guewary" potrzebują akceptacji w środowisku swojego pożal się Boże szlachectwa...tak im niebożętom przynajmniej sie wydaje... :D
A dla mnie to śmieszne i dlatego "panno" nie przybędę bo to wstyd dla normalnie myślących ludzi (też bez matury :D )
Ot niech się taplają we własnym bagienku bo przekonać ich o ich indolencji niemożebne... :D Oni i tak wiedzą swoje... :D I nawzajem panienko i nawzajem ;)
15 maja 2013r. o 12:15
No i żeby było o czym dyskutować... :|
http://www.polskapartianarodowa.org/index.php?option=com_content&task=view&id=1589&Itemid=192
~~123 niezalogowany
15 maja 2013r. o 12:15
Pannazdzieckiem napisał(a):
~~123 napisał(a): ... Pozdrawiam

Co nie przeszkadza Panu być , Panie prawniku, klakierem systemu. Ja dla odmiany, jestem łącznościowcem i matury nawet nie mam , co nie przeszkadza mi myśleć samodzielnie. Czy mówiłem już Panu o fiducjarnym pieniądzu , tudzież chemitralach ?

Sądzisz Pan , że zacietrzewienie , jest jedynym sposobem na życie . Myślisz Pan , że idea nieustannej rywalizacji , to jest to , czego potrzebujemy ?

W wielu kwestiach , od lat, z JKM nie zgadzam się, lecz to co mówi , może zostać wykorzystane do budowy wspólnego domu ... socjalistycznego :D ... na łonie Nowej Prawicy :D

Miłego dnia :)

A o jakim ty zacietrzewieniu piszesz ?? Chyba że swoim. Jeszcze raz powtarzam DESIDERATA !! !! A zobaczysz chłopiezbękartem, że z czasem będziesz trochę mniej jadu wypluwać. Kto wie, może całkiem się go pozbędziesz. Czego ci zresztą życzę.
10557
#Preczzkomuna nieaktywny
15 maja 2013r. o 12:29
Śpijcie Polacy dalej a przebudzenie będzie cholernie bolesne.

Systemy upadają nie dlatego, że są złe czy okrutne tylko dlatego, że bankrutują. Korwina może już nie być ale jego idee wejdą w życie prędzej czy później.

Prawniku powiedz tylko czy reprezentowałeś stary system?
15 maja 2013r. o 12:42
Tak...Desiderata...123...
Jasne,że to tylko zbieg okoliczności...Albo już starość podpowiada...
Ukłony przesyłam ;)
10557
#Preczzkomuna nieaktywny
15 maja 2013r. o 12:50
~~123 napisał(a): Przeczytaj sobie, ale przede wszystkim, stosuj w życiu "Desiteratę".

Nie ma wzmianki o tym by zabierać jednym i dawać drugim. Czyli zgadzasz się z poglądami Korwina.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza