~~123 napisał(a): ... Pozdrowionka dla sympatyków pięknych i inteligentnych kobiet ;)
Rozumiem , że było to również do mnie Kolego … ups… Koleżanko … Papugo/Sędzino
Poglądy JKM odnośnie Kobiet , nie są moimi poglądami . Osobiście uwielbiam Piękno i Kobiecą Inteligencję , niejednokrotnie dawałem i daję temu wyraz. Powiedzmy, że to pierwsza kość niezgody pomiędzy mną , a JKM.
Stary Kolega Czegewary , z kolei mówi mi , że się onanizuję przy klawiaturze. Do k..y nędzy. Cóż to za argumentacja ? Czy Kolega Czegewary , przy całej swojej elokwencji , myśli jedynie o polityce ( czytaj: napchaniu kabzy ) , czy o przyszłości tego nieszczęśliwego kraju ? Pytam , ponieważ intencji rozpoznać nie potrafię.
Szkoda Kolego 217, miałem nadzieję, że … ale wciąż jeszcze mam. Do przyszłej środy jeszcze trochę czasu.
Drodzy Państwo … uważam , że tylko połączenie naszych dobrych intencji będzie w stanie zabezpieczyć losy naszych dzieci.
Którakolwiek opcja polityczna , jak do tej pory niczego Wam nie zagwarantowała i niczego nie dała. Oddolne ruchy demokratyczne ( Kolego Czegewara : ) ) wymagają masowej Świadomości , długo jeszcze ich nie będzie ( banksterzy o to zadbają ) . Wobec tegoż braku , każda kropla , która drąży skałę ma wartość złota. Przestańmy się kłócić , słuchajmy różnych ludzi.
Moim zdanie JKM , jest jedynym uczciwym politykiem na Polskiej scenie. Być może są również inni , ale ja o Takowych nic nie wiem.
Miłego :)