Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Janusz Korwin Mikke w Bolesławcu!

~ niezalogowany
15 maja 2013r. o 12:58
Ale nie ma też wzmianki by być ignorantem... :D
http://www.desiderata.pl/
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~123 niezalogowany
15 maja 2013r. o 13:02
Preczzkomuna napisał(a): Śpijcie Polacy dalej a przebudzenie będzie cholernie bolesne.

Systemy upadają nie dlatego, że są złe czy okrutne tylko dlatego, że bankrutują. Korwina może już nie być ale jego idee wejdą w życie prędzej czy później.

Prawniku powiedz tylko czy reprezentowałeś stary system?

Stary system ?? Hmmm... Chyba jeszcze nie taki stary, chooociaż... Jestem tuż po czterdziestce, więc sam oceń czy to już stary system. Poza tym jestem piękną KOBIETĄ, może stąd też moja niechęć do tego oszołoma JKM. A nick "123" jest zupełnie przypadkowy. Chodziło mi bardziej o : 123 start, do przodu, nie cofajmy się ;)
10557
#Preczzkomuna nieaktywny
15 maja 2013r. o 13:03
~ napisał(a): Ale nie ma też wzmianki by być ignorantem... :D
http://www.desiderata.pl/

Jasne można promować tego typu zachowania a nie zmuszać ludzi do tego ;) bo to jest rabunek w biały dzień :D
~:) niezalogowany
15 maja 2013r. o 13:11
Wybacz ,że pokojarzyłem stare dzieje...nr to w tym przypadku akurat nr.domu.. dawnego mojego....desiderata to od pewnej pięknej kobiety po czterdziestce kiedyś otrzymałem...czyli właściwie wszystko by się zgadzało ale jeszcze raz przepraszam za zamieszanie. Ukłony przesyłam.A ogólnie to lubię Twoje wpisy...123 ;)
10557
#Preczzkomuna nieaktywny
15 maja 2013r. o 13:19
~~123 napisał(a): Stary system ?? Hmmm... Chyba jeszcze nie taki stary, chooociaż... Jestem tuż po czterdziestce, więc sam oceń czy to już stary system. Poza tym jestem piękną KOBIETĄ, może stąd też moja niechęć do tego oszołoma JKM. A nick "123" jest zupełnie przypadkowy. Chodziło mi bardziej o : 123 start, do przodu, nie cofajmy się ;)

Przepraszam piękna KOBIETO :D Niechęć, bo chce by rodziny mogły utrzymywać się z jednej pensji? By kobiety nie musiały pracować?

pierwsze pytanie zadane przez dziennikarkę.

Czy może dlatego, że chce zabrać prawo wyborcze ? Nie tylko kobietom. Mi również, bo nie posiadam nieruchomości. I ja to popieram. Nie jestem demokratą.

Zmoderowano 15.05.2013 godz.14:45 - powód: usunięte zbędne cytowanie (moderator)
~stary czegewary niezalogowany
15 maja 2013r. o 13:42
Elektorat Janusza bazuje na waleniu w klawiaturę. Ci inteligenci z wysokim IQ jeszcze nie wpadli że politykę buduje się od dołu a nie od góry. Jak taki preczzkomuną i inni nie potrafią założyć nawet koła ( a może mają po 18 lat?) sympatyków i działać to ja faktycznie wolę lewaka, bo temu się chce i może kiedyś coś pozytywnego ZROBI a nie walnie tylko w klawiaturę :D
No to jak? Jak wpadnie Janusz to powiedzcie mu - "tata załóż nam kółko w Bolesławcu bo nam wysokie IQ w tym przeszkadza".
Ja na prawdę nie chcę dla was źle, ani dla Janusza. Objawcie nam swoje IQ publicznie, waszą bezinteresowność, wasz zmysł polityczny, waszą organizację. Na razie to wygląda tak że Janusz opowiada dyrdymały a wy marnujecie prąd i niszczycie oczęta.
Chcę zobaczyć rozprawę między inteligencją a lewakami.
KAZIK! Zorka 5 i rób zdjęcia. Chcę poznać szlachtę Bolesławiecką!
(bo z tymi Romanowami już nic raczej nie ugramy).
Proponuję hasło dla spotkania - "szlachcicu, podejdźże do płota!"
~~123 niezalogowany
15 maja 2013r. o 14:39
Preczzkomuna napisał(a): Przepraszam piękna KOBIETO :D Niechęć, bo chce by rodziny mogły utrzymywać się z jednej pensji? By kobiety nie musiały pracować?

pierwsze pytanie zadane przez dziennikarkę.

Czy może dlatego, że chce zabrać prawo wyborcze ? Nie tylko kobietom. Mi również, bo nie posiadam nieruchomości. I ja to popieram. Nie jestem demokratą.

To, co JKM chce mało mnie interesuje. Ja chcę pracować !! !! !! Nie po to tyle się kształciłam ( z przyjemnością, nawiasem mówiąc :) żeby teraz jakiś nawiedzony mizoginista kazał mi w domu siedzieć :> Lubię swoją pracę i wykonuję ją z sercem. A co do kwestii prawo wyborcze, a posiadanie nieruchomości. Większej durnoty nie słyszałam. Ja też nie posiadam nieruchomości, i mój mąż też, i moja teściowa też, i mój pełnoletni syn też. Tylko mój teść, bo to on jest właścicelem tejże nieruchomości. A zatem co: odebrać naszej czwórce prawa wyborcze ?? ?? ??
Problemy społeczeństwa i możliwości ich rozwiązywania należy ogarniać całościowo... To tyle.
Pozdrowionka dla sympatyków pięknych i inteligentnych kobiet ;)

Zmoderowano 15.05.2013 godz.14:45 - powód: usunięte zbędne cytowanie (moderator)
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
15 maja 2013r. o 16:11
~~123 napisał(a): ... Pozdrowionka dla sympatyków pięknych i inteligentnych kobiet ;)

Rozumiem , że było to również do mnie Kolego … ups… Koleżanko … Papugo/Sędzino
Poglądy JKM odnośnie Kobiet , nie są moimi poglądami . Osobiście uwielbiam Piękno i Kobiecą Inteligencję , niejednokrotnie dawałem i daję temu wyraz. Powiedzmy, że to pierwsza kość niezgody pomiędzy mną , a JKM.

Stary Kolega Czegewary , z kolei mówi mi , że się onanizuję przy klawiaturze. Do k..y nędzy. Cóż to za argumentacja ? Czy Kolega Czegewary , przy całej swojej elokwencji , myśli jedynie o polityce ( czytaj: napchaniu kabzy ) , czy o przyszłości tego nieszczęśliwego kraju ? Pytam , ponieważ intencji rozpoznać nie potrafię.

Szkoda Kolego 217, miałem nadzieję, że … ale wciąż jeszcze mam. Do przyszłej środy jeszcze trochę czasu.

Drodzy Państwo … uważam , że tylko połączenie naszych dobrych intencji będzie w stanie zabezpieczyć losy naszych dzieci.
Którakolwiek opcja polityczna , jak do tej pory niczego Wam nie zagwarantowała i niczego nie dała. Oddolne ruchy demokratyczne ( Kolego Czegewara : ) ) wymagają masowej Świadomości , długo jeszcze ich nie będzie ( banksterzy o to zadbają ) . Wobec tegoż braku , każda kropla , która drąży skałę ma wartość złota. Przestańmy się kłócić , słuchajmy różnych ludzi.

Moim zdanie JKM , jest jedynym uczciwym politykiem na Polskiej scenie. Być może są również inni , ale ja o Takowych nic nie wiem.

Miłego :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza