Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nieuprzejma obsługa
~ niezalogowany
24 maja 2013r. o 11:47
~Bolecnauta napisał(a): Widzę, że dyskusja zmierza do popierania arogancji i nieuprzejmości.

Raczej do tępienia głupoty "mediów", choć w twoim poście nie jest to zupełnie jasne
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5181
#Bobiszna nieaktywny
24 maja 2013r. o 12:00
Widzę, że Fakt maczał w tym artykule swoje paluchy. "Nie śpię bo trzymam kredens"
~ niezalogowany
24 maja 2013r. o 12:04
Piotrek! :>
~IZA niezalogowany
24 maja 2013r. o 12:06
ARYSTOKRATA ZOSTAŁ NIEMIŁO OBSŁUŻONY heheheh żałosny gość, dupe obrabia, pewnie jakaś konkurencja, ja bardzo często jestem niemiło obsługiwana, ale czy to powód żeby od razu tak szykanować, jakbyś tak zapieprzał jak te panie, to też miałbyś dość takich GŁĄBÓW jak TY!
~do Izy niezalogowany
24 maja 2013r. o 12:16
Za to wyzywanie możesz mieć duże kłopoty. Troszkę mniej emocji proponuję.

Dużo pracy to nie oznacza arogancję i nieuprzejme obsługiwanie.

Każdy ma prawo wyrazić swoją opinię.

Ja uważam, że gość miał rację i nie mogę zrozumieć dlaczego mu w cenie promocji nie sprzedano coca coli.

I przy tym zachowanie było trochę dziwne.

Klient jest zawsze najważniejszy, bez klientów ta restauracja nie mogłaby istnieć, warto o tym pamiętać i nie obrażać się, bo taki marketing do niczego nie prowadzi.

Lepiej poprawić swoje działanie.

~Bolecnauta niezalogowany
24 maja 2013r. o 12:26
~IZA napisał(a): ARYSTOKRATA ZOSTAŁ NIEMIŁO OBSŁUŻONY heheheh żałosny gość, dupe obrabia, pewnie jakaś konkurencja, ja bardzo często jestem niemiło obsługiwana, ale czy to powód żeby od razu tak szykanować, jakbyś tak zapieprzał jak te panie, to też miałbyś dość takich GŁĄBÓW jak TY!

Prawda w oczy kole droga IZO, jestem pewny, że jesteś jedną z tych osób co gościa obsługiwała!

Resztę bez komentarza!
~ niezalogowany
24 maja 2013r. o 13:04
A ja jestem pewien że to ty napisałes ten artykuł i masz swój bar 100 metrów dalej
~Kriss niezalogowany
24 maja 2013r. o 14:15
Błękitna krew, wysokie mniemanie o sobie, kilka fotek i smarujemy paszkwila... Dno.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza