alter napisał(a): ... Ponadto są tacy "łysole" wśród arabów i też wysiadują "na murkach", i też "kradną". Bo w każdej społeczności bywają tacy co żyją z kradzieży.
Szkoda tylko , że i u nas jest tak wielu tych " łysoli" . Ciekawym , czy wszystkochlastający Techniczny również łysolem jest ? Przedstaw się Kolego , jakkolwiek uznasz to za stosowne. Nikt , nigdy mordy mi nie kneblował i Ty też nie będziesz. W najgorszym wypadku zapiszę się do bandy c.enzorów portalu Bolec.info i będziesz mógł mi podskoczyć :)
Dopisane 06.06.2013r. o godz. 17:07:
~ napisał(a): ... A wdowę, która swój ostatni grosz wrzuciła do świątynnej skarbony postawił za wzór
Przekłamanie Systemu Drogi Kolego :) Jezus jest wszechogarniającą Świadomością, podobnie , jak każdy i każda z nas. Nie jest Bogiem , jest od nas mądrzejszy. Tylko tyle i aż tyle. Warto się od Niego uczyć , kochaj bliźniego, nie pozwól bliźniego skrzywdzić , na różnych płaszczyznach :)
System sprawia , że Technicznemu wydaje się , że coś może :) Tak na prawdę, podpożądkowani jesteśmy woli Stwórcy , zgodnie z zasadą reinkarnacji... ale , możemy nauczyć się kochać i Stwórca pozwoli nam wtedy wrócić do siebie. O to właśnie chodzi. Powrót do Źródła.
Nawet Patrzalski ateista przyzna mi rację :D