~ZNIESMACZONY napisał(a): Ciekawy jestem dlaczego nie podajecie IP komputera z , którego nadawany jest komentarz. Wtedy można by ocenić kto ile razy dokonał wpisu , nadal te wpisy byłyby anonimowe. Może być tak , że większość pozytywnych ocen osoby Pani Dłużyk pochodzi zaledwie od kilku osób. Istotne Informacje publikując opinie na temat pani Dłużyk wtedy kiedy była ona dyrektorką MOPS podawały IP komputerów i uważny czytelnik był w stanie zauważyć , że niektóre osoby pozytywnie oceniające panią Dłyżyk umieściły po kilkadziesiąt pozytywnych ocen na jej temat. Ci , którzy choć trochę znają Panią Dłużyk wiedzą , że nigdy nie była ona ideałem. Wiedzą to doskonale również pracownicy , którymi kierowała. Uważam , że opublikowany artykuł idealizuje Panią Dłużyk , choć uważam , że Prezydent Roman popełnia wiele błędów , nie jest on Prezydentem z mojej bajki lecz w tym przypadku postąpił słusznie lecz zdecydowanie za późno. Nigdy na niego nie głosowałem i nie będę głosował lecz taka była wola mieszkańców i trzeba ją uszanować. Wyrok ten , korzystny dla Pani Dłużyk skomentowała w ten sposób , że dedykuje go nieżyjącemu bratu może dlatego , że prawdopodobnie dzięki niemu tak długo piastowała to stanowisko , nie wspomniała nic o ojcu , przecież też nie żyje i powinna go także kochać. Kończąc chce poprzeć Hegemona aby komentarze były imienne.
Drogi zniesmaczony,
Na bolcu zarejestrowani użytkownicy widzą numery ip przy postach osób niezarejestrowanych - też chcesz je widzieć? Zarejestruj się.
A tak z innej beczki - naprawdę myślisz, że jeśli jakieś zdanie powtórzy sto osób to automatycznie jest ono prawdziwe? Nie wydaje mi się:)