Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Bolesławianie zapłacili za błąd Piotra Romana. Czy prezydent przeprosi?!
~ niezalogowany
11 czerwca 2013r. o 12:39
.......Z całym szacunkiem 83.3.14.***.......
o boże shakowałeś moje IP, hegemonie jesteś taki niesamowity!!!!
żal mi cie taplaj sie dalej w tym co ci z głowy wypływa jedyny sposób na ciebie to ignor a więc PA :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
41
#jegomosc nieaktywny
11 czerwca 2013r. o 13:15
~ZNIESMACZONY napisał(a): Ciekawy jestem dlaczego nie podajecie IP komputera z , którego nadawany jest komentarz. Wtedy można by ocenić kto ile razy dokonał wpisu , nadal te wpisy byłyby anonimowe. Może być tak , że większość pozytywnych ocen osoby Pani Dłużyk pochodzi zaledwie od kilku osób. Istotne Informacje publikując opinie na temat pani Dłużyk wtedy kiedy była ona dyrektorką MOPS podawały IP komputerów i uważny czytelnik był w stanie zauważyć , że niektóre osoby pozytywnie oceniające panią Dłyżyk umieściły po kilkadziesiąt pozytywnych ocen na jej temat. Ci , którzy choć trochę znają Panią Dłużyk wiedzą , że nigdy nie była ona ideałem. Wiedzą to doskonale również pracownicy , którymi kierowała. Uważam , że opublikowany artykuł idealizuje Panią Dłużyk , choć uważam , że Prezydent Roman popełnia wiele błędów , nie jest on Prezydentem z mojej bajki lecz w tym przypadku postąpił słusznie lecz zdecydowanie za późno. Nigdy na niego nie głosowałem i nie będę głosował lecz taka była wola mieszkańców i trzeba ją uszanować. Wyrok ten , korzystny dla Pani Dłużyk skomentowała w ten sposób , że dedykuje go nieżyjącemu bratu może dlatego , że prawdopodobnie dzięki niemu tak długo piastowała to stanowisko , nie wspomniała nic o ojcu , przecież też nie żyje i powinna go także kochać. Kończąc chce poprzeć Hegemona aby komentarze były imienne.

Drogi zniesmaczony,

Na bolcu zarejestrowani użytkownicy widzą numery ip przy postach osób niezarejestrowanych - też chcesz je widzieć? Zarejestruj się.

A tak z innej beczki - naprawdę myślisz, że jeśli jakieś zdanie powtórzy sto osób to automatycznie jest ono prawdziwe? Nie wydaje mi się:)

www.djdowynajecia.pl
~ niezalogowany
11 czerwca 2013r. o 16:18
Jest zadufany w sobie.Popełnia wiele błędów,ostatnio coraz więcej..to dobrze! Koniec jego jest rychliwy i nieodzowny.Czas na zmiany.Niebawem słońce zaświeci nad Bolesławcem.:)
~zryta niezalogowany
11 czerwca 2013r. o 16:41
Mój drogi ,,ZNIESMACZONY'',PO PIERWSZE MIESZKAŃCY miał prawo i mógł ją zwolnić ale z zachowaniem procedur i zgodnie z kodeksem.A tak karę zapłacą PO PIERWSZE,Romek się śliżnie.,a i nagrodę roczną ma jak w banku.
~ niezalogowany
11 czerwca 2013r. o 18:26
~korupcja napisał(a): a mam pytanie, kto pani prace załatwiaj za czasów burniaka??? może tez sprawę do sądu podajmy o zbadanie , miała pani wykształcenie kierunkowe do tego rodzaju wykonywanej pracy ??? jak pani zdobyła to stanowisko , pytam się !!!! a uczenie w latach 90-tych przedmiotu wos , tez miała pani kwalifikacje do tego ??? i nie mowie tu o szkoleniach na koszt państwa robionych po zatrudniuniu już w budzetowce, bo to co robione byo to było na koszt państwa .... zal mi was ludzie co sami kręciliście walki po znajomości i w ten sposób zdobywaliscie miejsca pracy kosztem kogos kto na to się konkretnie uczył a potem jak ktoś chciał swoja ekipe wcisnąć(po zmianie władzy) tez w ten sam sposób to już do sądu i wielce pokrzywdzeni, ... to jest wlasnie polska, kolesiostwo i chamstwo

Ciekawa wypowiedż dotycąca starych czasów Burniaka! :)
~ niezalogowany
11 czerwca 2013r. o 20:35
W praniu brudów jesteśmy najlepsi.
~ktoś niezalogowany
11 czerwca 2013r. o 20:40
A jak gnębił razem z B.byłą naczelnik Wydziału S.P.,dyrektorkę juz nieistniejącego p-la
~ niezalogowany
11 czerwca 2013r. o 21:35
Pawiany milczą i czekają aż temat siądzie ! WSTYD
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza