Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Myśli Jana Pawła II
~ niezalogowany
21 czerwca 2013r. o 22:28
alter napisał(a): IP: 82.177.214.*** każda twoja wypowiedź, każde twoje słowo potwierdza tylko, że jesteś ignorantem.

Każdy twój wpis, każda wypowiedź potwierdza tylko ,że nie rozumiesz co się do ciebie mówi.

Mówię wam szczerze - przynajmniej 80% katolików wyrażających się na co dzień pozytywnie o papieżu nie zna jego książek, przemyśleń.
Spytajcie w swoim gronie kto czytał te książki a większość albo będzie udawała że czytała albo powie że ich nie zna.
Nie uprawiajcie kultu jednostki przy okazji kłamiąc że czytaliście, bo to gorsze od przyznania się że nie czytaliście ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~78.8.40.*** niezalogowany
21 czerwca 2013r. o 22:29
alter napisał(a):

A teraz stajesz się śmieszny :)

Jeżeli to do mnie to jesteś żenujący! :) Jeżeli do niego to przemilczę. :)
2945
Mgosia
21 czerwca 2013r. o 22:32
kc napisał(a):

Napisałaś je na forum, po to, żeby wszyscy przeczytali, więc nie wiem skąd to oburzenie. Przeczytaj jeszcze raz to co o nim napisałaś, nie odnosi się ono do tylko do tego co on pisze na forum. Ja nigdy nie nazywam moim przyjacielem kogoś, kto nim nie jest, ale zauważyłam już, ze dla ciebie to słowo znaczy tyle co nic : ).

Czy nie zrobiłaś tego samego ? :) Ale jak widać mądralińskiej wolno , znam jedną podobną , a może ta sama "kaczuszka" . Dla mnie słowo przyjaciel to nie tylko słowo. A samo puste słowo ..tak znaczy tyle co nic . A ja zauważyłam , ze coś mi się przykleiło do zadka od jakiegoś czasu , ale dziękuję za zainteresowanie moją osobą, jak będę potrzebowała umoralniającej porady, to będę wiedział gdzie się udać :)
Ale na razie wolę być demonem zła :)

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
10114
#alter nieaktywny
21 czerwca 2013r. o 22:32
IP: 82.177.214.*** akurat źle trafiłeś :) ja czytałem i to na bieżąco, kiedy JPII jeszcze był wśród nas. CZytałem jego poezję, jest w temacie poezji. Wsłuchiwałem się w jego słowa. Korzystam z jego modlitwnika i rozważań codziennych.

A ty nadal jesteś śmiesznym ignorantem :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
~koniec gadki niezalogowany
21 czerwca 2013r. o 22:35
Wrzućcie już ludzie na luz !! Jak by było o co kopie kruszyć. Wojtyła jaki był, taki był. Dla jednych bogiem, dla innych kolejnym szefem firmy pod nazwą kk, której to firmy interesy chronił ponad wszystko :>
10114
#alter nieaktywny
21 czerwca 2013r. o 22:41
~koniec gadki napisał(a): Wrzućcie już ludzie na luz !! Jak by było o co kopie kruszyć. Wojtyła jaki był, taki był. Dla jednych bogiem, dla innych kolejnym szefem firmy pod nazwą kk, której to firmy interesy chronił ponad wszystko :>

kolejny ignorant :)

Dopisane 21.06.2013r. o godz. 22:41:

~78.8.40.*** napisał(a):

Jeżeli to do mnie to jesteś żenujący! :) Jeżeli do niego to przemilczę. :)

sorry, akurat się wciąłeś w nieodpowiednim momencie :)
może zaczniesz się logować?

9889
#bokser5 nieaktywny
21 czerwca 2013r. o 22:41
ALTER słuchaj człowieku jak można cię tak nazwać każdy ma prawo do swojej wypowiedzi ,a ty nie wpi.... nosa ty masz swoje zdanie inni też ,a więc wrzuć na luz :/
10114
#alter nieaktywny
21 czerwca 2013r. o 22:46
bokser5 napisał(a): ALTER słuchaj człowieku jak można cię tak nazwać każdy ma prawo do swojej wypowiedzi ,a ty nie wpi.... nosa ty masz swoje zdanie inni też ,a więc wrzuć na luz :/

do swojej wypowiedzi? a że niby co to znaczy? => do swojej opinii, do swojego zdania? więc się wyrażaj jasno!

Napisz to ignorantom wypowiadającym się w tym temacie :)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza