Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Myśli Jana Pawła II
10114
#alter nieaktywny
21 czerwca 2013r. o 21:58
~ napisał(a):
alter napisał(a):

W pełni i do końca, obnażyłeś swoją małość i ignorancję.

Znów nie na temat. Mam ci napisać dużymi literami?
Dlaczego nie chcecie się pochwalić wielkimi cytatami, wielkiego człowieka?
Strzel kilka wlepek jak ci się pisać nie chce i ocenimy te mądrości.

wlepek? hehe...

tu masz wlepkę na, którą tymczasem zasługujesz :)

"rzucać perły przed wieprze" - ofiarowywać, dawać komuś coś dobrego, szlachetnego, podczas gdy odbiorca nie docenia tego daru lub nie jest jego godzien.

http://pl.wiktionary.org/wiki/rzuca%C4%87_per%C5%82y_przed_wieprze

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Gosia niezalogowany
21 czerwca 2013r. o 22:08
kc napisał(a):
Pannazdzieckiem wielokrotnie na tym forum nazywał Cię swoją przyjaciółką, czy jeśli masz do niego o coś żal, nie możesz mu tego napisać na Priv, tylko piszesz na jego temat na forum. Czy przyjaciele tak postępują ?

A co Cię to obchodzi, chyba nie do ciebie były skierowane te słowa ?
Ale dla Twojej wiadomości , nie pisze o prywatnych relacjach, ale o tym co na forum.
Słowo "przyjaciółka", "przyjaciel" - czy słowo świadczy o przyjaźni , czy może jest to coś innego. Do Ciebie też mogę napisać "przyjaciółko" i będzie to znaczyło tyle co nic.
~ niezalogowany
21 czerwca 2013r. o 22:09
Nie rozumiesz, chodzi o sławne przemyślenia papieża a nie o jakieś wieprze.
Napisz coś. Jak usłyszę fajny utwór to pokazuję innym a nie chowam go pod poduchę, jak kupuję fajny samochód to wyjeżdżam na miasto a nie chowam do garażu pod brezent.
A może wy żadnej myśli nie znacie tylko powtarzacie dyrdymały jeden za drugim?
~Gosia niezalogowany
21 czerwca 2013r. o 22:12
Co znaczy jeden cytat wobec całości ?
Czy przemawia przez Ciebie lenistwo, czy kpina ?

"Człowiek nigdy nie zazna szczęścia kosztem drugiego człowieka, niszcząc jego wolność, depcząc jego godność i hołdując egoizmowi"
10114
#alter nieaktywny
21 czerwca 2013r. o 22:14
IP: 82.177.214.*** każda twoja wypowiedź, każde twoje słowo potwierdza tylko, że jesteś ignorantem.

9176
kc
21 czerwca 2013r. o 22:22
~Gosia napisał(a): A co Cię to obchodzi, chyba nie do ciebie były skierowane te słowa ?
Ale dla Twojej wiadomości , nie pisze o prywatnych relacjach, ale o tym co na forum.
Słowo "przyjaciółka", "przyjaciel" - czy słowo świadczy o przyjaźni , czy może jest to coś innego. Do Ciebie też mogę napisać "przyjaciółko" i będzie to znaczyło tyle co nic.

Napisałaś je na forum, po to, żeby wszyscy przeczytali, więc nie wiem skąd to oburzenie. Przeczytaj jeszcze raz to co o nim napisałaś, nie odnosi się ono do tylko do tego co on pisze na forum. Ja nigdy nie nazywam moim przyjacielem kogoś, kto nim nie jest, ale zauważyłam już, ze dla ciebie to słowo znaczy tyle co nic : ).
~78.8.40.*** niezalogowany
21 czerwca 2013r. o 22:23
alter napisał(a): IP: 82.177.214.*** każda twoja wypowiedź, każde twoje słowo potwierdza tylko, że jesteś ignorantem.

To tylko Twoje zdanie bo ja nie zauważam tego :) Natomiast zauważam , że wijesz się jak piskorz! :)
10114
#alter nieaktywny
21 czerwca 2013r. o 22:26
~78.8.40.*** napisał(a):
alter napisał(a): IP: 82.177.214.*** każda twoja wypowiedź, każde twoje słowo potwierdza tylko, że jesteś ignorantem.

To tylko Twoje zdanie bo ja nie zauważam tego :) Natomiast zauważam , że wijesz się jak piskorz! :)

A teraz stajesz się śmieszny :)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Villaro zaprasza