~ napisał(a): nauczyciel na pełnym etacie (18 godzin lekcyjnych tygodniowo) po 5 latach pracy ma ponad 3000 zł netto
żyć nie umierać
~niepracująca nauczycielka napisał(a): Poprostu szlag mnie trafia jak czytam coś takiego... Jak to możliwe ze tacy psychopaci dostają pracę w szkole .. Czasami się zastanawiam czy ja żyję w normalnym państwie czy w jakimś Matrixie ???? Polskie sądy zamykają chłopaka upośledzonego o poziomie rozwoju 4latka, który nie ma pojęcia co się dzieje na Bożym świecie a taką sucz zatrudnia się w szkole do pracy z dziećmi FUCK!!!!!!! Brak słów !!!!!!!!!
~zacofany moher napisał(a):~niepracująca nauczycielka napisał(a): Poprostu szlag mnie trafia jak czytam coś takiego... Jak to możliwe ze tacy psychopaci dostają pracę w szkole .. Czasami się zastanawiam czy ja żyję w normalnym państwie czy w jakimś Matrixie ???? Polskie sądy zamykają chłopaka upośledzonego o poziomie rozwoju 4latka, który nie ma pojęcia co się dzieje na Bożym świecie a taką sucz zatrudnia się w szkole do pracy z dziećmi FUCK!!!!!!! Brak słów !!!!!!!!!
Bogu dzięki, że pani, która to napisała jest "niepracująca". Błędy ortograficzne, byle jaka składnia, PRZEKLEŃSTWA - naprawdę nauczycielka?
~tyle w temacie napisał(a): Urągał kocioł garnkowi...
~zacofany moher napisał(a): .......kluczową informacją jest oczywiście zatrudnienie tej pani jako katechetki. Po tym stwierdzeniu Gazeta jest w stanie kłamać bez oporów, niestety.