Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Czuję się oszukana
~Andrzej54 niezalogowany
25 lipca 2013r. o 18:53
Na głupotę nie ma lekarstwa. :((((
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2438
#rafi nieaktywny
25 lipca 2013r. o 19:00
hemi napisał(a): sorry ,ale mi tej pani kompletnie nie żal !!
Skoro nie ma renty,nie ma pracy ,ma tylko rodzinne to chyba jest na tyle dojrzała umysłowo,że wie,że na pewne rzeczy jej po prostu nie stać !!

ja z zoną co chwilę mamy propozycje z banku aby wziąć pozyczkę na super warunkach ,a to znowu koleżanka nam proponuje jakąś machinę do kuchni ,co to wszystko może w 5 min zrobic ,ale wiemy ile zarabiamy ,i jakie mamy miesięczne rachunki , tak więc wiemy,że jakiś kredyt,pożyczka,czy wzięcie czegoś na raty by nam zaszkodziło i pogrążyło finansowo.

Dlaczego dorosła osoba ,która wie ,że generalnie nie ma żadnych dochodów pcha sie w jakieś raty ?? !!

To tak jakbym poszedł do salonu,wziął auto na raty myśląc ,że to nic nie kosztuje ,a na drugi dzień bym się obudził,ze mam 7 lat płacić po np 1000zł miesięcznie.Dopisane 25.07.2013r. o godz. 10:37:
agak napisał(a): To ta kobieta umowy nie przeczytała czy jak?

Dajcie już spokój z tymi garnkami, bo to zaczyna się robić śmieszne :) Nic w Bolcu się nie dzieje, tylko garnki i garnki..

z tego co słyszeę to nawet GARKI ;):P
Jak byś wiedział i czytał ze zrozumieniem to byś wiedział że najpierw miały być po 2 tyś a potem na umowy wyszło jej że 4 tyś a porównanie salonu samochodowego z typowy pokazem mija się z celem ty tu podałeś błędy przykład akurat tu wiesz ile za auto zapłacisz i na pewno sprzedawca z salonu cię w pole nie wyprowadzi i przestań gadać farmazon o których nawet pojęcia nie masz bo piszesz bzdury nie mając pojęcia nawet o tym i nie wiesz co piszesz bo się w głowie to nie mieści tekst bzdur i farmazony jeżeli masz gadać bzdury to nie wypowiadaj się

Lej na anonimów to wyrzutki bolec info. Wywalają swoje łzy na forum ;)
2884
ela
25 lipca 2013r. o 19:59
rafi napisał(a): Jak byś wiedział i czytał ze zrozumieniem to byś wiedział że najpierw miały być po 2 tyś a potem na umowy wyszło jej że 4 tyś a porównanie salonu samochodowego z typowy pokazem mija się z celem ty tu podałeś błędy przykład akurat tu wiesz ile za auto zapłacisz...nie wypowiadaj się

Hemi ma rację. Jeżeli ktoś ma 270 złotych na cały miesiąc i z tego musi kupić jedzenie, zapłacić za gaz, prąd, telefon i mieszkanie, to myślisz, że mu coś zostaje na ratę?
Ja myślę, że jeszcze brakuje pieniędzy. W takiej sytuacji kupowanie czegoś nawet za 1000 złotych, nie mówiąc o 2000 zł. jest conajmniej dziwne.
~ niezalogowany
25 lipca 2013r. o 20:09
ela napisał(a): Jeżeli ktoś ma 270 złotych na cały miesiąc i z tego musi kupić jedzenie, zapłacić za gaz, prąd, telefon i mieszkanie, to myślisz, że mu coś zostaje na ratę?
Ja myślę, że jeszcze brakuje pieniędzy. W takiej sytuacji kupowanie czegoś nawet za 1000 złotych, nie mówiąc o 2000 zł. jest conajmniej dziwne.

A nie dziwi cię dlaczego udzielono jej kredytu skoro nie posiadała zdolności kredytowej?? :)
~chwała najjasniejszej ... niezalogowany
25 lipca 2013r. o 20:27
a nie dziwi cie ze swojego czasu Era dawała telefony na abonament każdemu -nawet gówniarzom bez dochodu ? Po drugim niezapłaconym rachunku blokowali telefon , rozwiązywali umowę i kara.
Wiadomo , łepki nie zapłacili i wtedy....ale... co się odwlecze to...
Przyczajony tygrys i ukryty w jednym smok odczekali swoje i już dojrzałych , często mających rodziny i dzieci ,,klientów" wyłapali i zarobek jak nic!
W ten sposób ,,padłem'' na 5 tysięcy złotych :) ( pierwotny dług za rachunek telefoniczny około 200 pln)
Niech nam żyje Elektroniczny Sąd w Lublinie !! Wiwat !!!! :)
~ niezalogowany
25 lipca 2013r. o 20:33
W handlu zawsze był potrzebny mózg. Jak się nie ma mózgu to się płaci więcej - każdy Żyd wam to powie :D
Nie czuj się oszukana - to tylko brak myślenia.
2884
ela
25 lipca 2013r. o 20:38
~ napisał(a):
A nie dziwi cię dlaczego udzielono jej kredytu skoro nie posiadała zdolności kredytowej?? :)
Nie dziwi mnie, bo ich nie obchodzi skąd spłacający weźmie te pieniądze.
Powinno to obchodzić kupującego, który zna swoją sytuację finansową i wie, że go na to nie stać. Szkoda tej kobiety. Może w Bolesławcu zrobić jakieś warsztaty dla dorosłych, na których się ludzie nauczą racjonalnie gospodarować środkami, które posiadają. To wcale nie jest żart. Wiele osób wiedzionych chęcią posiadania czegoś zadłuża się, a potem się okazuje, że nie było to do niczego potrzebne.
~ niezalogowany
25 lipca 2013r. o 20:40
"Zmoderowano 25.07.2013 godz.13:37 - powód: zbędne cytowanie oraz pomówienia.
Redaktor nie jest prawnikiem , który posiada wiedzę dotyczącą prawa handlowego. (moderator)"

Dobry redaktor się dowie i napisze, słaby redaktor gra na emocjach (przykład - dziennik "Fakt")
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza