Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

UWAGA - podejrzany typ -ktoś może go widział ?

4244
#judi2 nieaktywny
28 września 2013r. o 16:16
W dniu wczorajszym w Bolesławcu podejrzany typ zaczepił moją córkę zwracając się do niej po imieniu "uprzejmie"poinformował ją że jest facetem jej mamy;córka w panice nie wiedziała co odpowiedzieć,ale jest wystraszona;ubrany był w zieloną kurtkę ok 40 lat,wysportowany ,dobrze zbudowany-brunet.Gdyby ktoś miał podobne zdarzenie to proszę piszcie może uda się dowiedzieć i ustalić coś więcej o tym "typie"
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
5134
#TOjsienka nieaktywny
28 września 2013r. o 16:23
Eeeee mod temat na czerwono :>

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
~ niezalogowany
28 września 2013r. o 16:27
To raczej powinno się zgłosić policji.
Męczy mnie czytanie takich sensacji jak i na przykład : moje dziecko zaczyna się dusić, co robić ? :D
5134
#TOjsienka nieaktywny
28 września 2013r. o 16:35
Ale dzięki takiej informacji można jeszcze bardziej uczulić dzieci co może im taki typ na wkręcać więc żeby z takim kimś nigdzie nie poszły.Nieprawdaż?

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
~ niezalogowany
28 września 2013r. o 16:37
TOjsienka napisał(a): Ale dzięki takiej informacji można jeszcze bardziej uczulić dzieci co może im taki typ na wkręcać więc żeby z takim kimś nigdzie nie poszły.Nieprawdaż?

Takie informacje powinnaś udzielić już dawno czy takla sytuacja miała miejsce czy nie.
Przynajmniej widać na ile jesteś odpowiedzialną matką :>
4244
#judi2 nieaktywny
28 września 2013r. o 16:38
~ napisał(a): To raczej powinno się zgłosić policji.
Męczy mnie czytanie takich sensacji jak i na przykład : moje dziecko zaczyna się dusić, co robić ? :D

...a mnie męczy post powyżej,jak można tak głupio mówić(pewnie nie masz dziecka!!!);oczywiście że byłyśmy na policji,ale to nie takie proste dorwać drania ochrony też nikt nam nie da a dziewczyna boi się iść do szkoły w poniedziałek.
~ niezalogowany
28 września 2013r. o 16:41
Czyli jedno z dwóch, labo kolejny popapraniec w Bolesławcu (...)

Zmoderowano 28.09.2013 godz.20:02 - powód: złośliwości (moderator)
~ niezalogowany
28 września 2013r. o 16:41
~ napisał(a):
TOjsienka napisał(a): Ale dzięki takiej informacji można jeszczebardziej uczulić dzieci co może im taki typ na wkręcać więc żeby z takim kimś nigdzie nie poszły.Nieprawdaż?

Takie informacje powinnaś udzielić już dawno czy takla sytuacja miała miejsce czy nie.
Przynajmniej widać na ile jesteś odpowiedzialną matką :>

Nie zauważyłeś słów "jeszcze bardziej", ślepoto? :>
REKLAMA BAU zaprasza