Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

UWAGA - podejrzany typ -ktoś może go widział ?

4244
#judi2 nieaktywny
28 września 2013r. o 16:45
Zawsze dzieciom mówi się, a przynajmniej ja tak robie,żeby nie szły z nieznajomymi,ale jeśli mamy do czynienia z jakimkolwiek "draniem"to im więcej osób wie (że ktoś taki się pojawił i w ten a nie inny sposób zaczepia) tym lepiej!!!

Dopisane 28.09.2013r. o godz. 16:45:

~ napisał(a): Czyli jedno z dwóch, labo kolejny popapraniec w Bolesławcu(...)

(...)??boje się o swoje dziecko i ostrzegam innych(...)

Zmoderowano 28.09.2013 godz.20:03 - powód: konsekwencja moderacji ubliżającego posta (moderator)
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
5134
#TOjsienka nieaktywny
28 września 2013r. o 16:51
~ napisał(a):
TOjsienka napisał(a): Ale dzięki takiej informacji można jeszcze bardziej uczulić dzieci co może im taki typ na wkręcać więc żeby z takim kimś nigdzie nie poszły.Nieprawdaż?

Takie informacje powinnaś udzielić już dawno czy takla sytuacja miała miejsce czy nie.
Przynajmniej widać na ile jesteś odpowiedzialną matką :>

Ty pajacu odpowiedzialności nie musisz mnie uczyć.Tak jak dużo dorosłych ludzi nie potrafi przewidzieć działania naciągaczy bo metod jest full i ludzie dorośli dają się nabierać ,tym bardziej trzeba uczulić dziecko co dokładnie może powiedzieć mu taki ktoś kto być może chce zrobić krzywdę. Ale widzę że to nie do pojęcia dla ciebie bo za dużo informacji jak na jeden raz.

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
4244
#judi2 nieaktywny
28 września 2013r. o 17:34
Motywacja napisał(a): pff nie stworzyłabyś raczej nic straszniejszego niż cesarz donald I, więc spoko nie boję się :D

Ten post jest o określonym celu cofnij się wstecz!!!
5134
#TOjsienka nieaktywny
28 września 2013r. o 17:52
Motywacja napisał(a): pff nie stworzyłabyś raczej nic straszniejszego niż cesarz donald I, więc spoko nie boję się :D

No widzisz taki ze mnie niespotykanie spokojny człowiek :| .A teraz powróćmy do temat.

~nowa niezalogowany
28 września 2013r. o 20:36
judi2 napisał(a): W dniu wczorajszym w Bolesławcu podejrzany typ zaczepił moją córkę zwracając się do niej po imieniu "uprzejmie"poinformował ją że jest facetem jej mamy;córka w panice nie wiedziała co odpowiedzieć,ale jest wystraszona;ubrany był w zieloną kurtkę ok 40 lat,wysportowany ,dobrze zbudowany-brunet.Gdyby ktoś miał podobne zdarzenie to proszę piszcie może uda się dowiedzieć i ustalić coś więcej o tym "typie"
gdzie to zdarzenie miało miejsce? co policja na to? wogóle była jakaś sensowna reakcja z ich strony?
5134
#TOjsienka nieaktywny
28 września 2013r. o 21:28
Ja tam nie wiem,prześcieradłem nie byłam,nie mi oceniać bo faktycznie może być coś na rzeczy że jakaś łajza grasuje i jeśli takie info pomoże choć jednemu dziecku nie zostać skrzywdzonym to lepiej się powstrzymać i nie zaśmiecać.

~do judi niezalogowany
28 września 2013r. o 21:46
podaj więcej szczegółów !
Myślę że nie napuszczasz internautów na swojego ex-partnera
~Lucek niezalogowany
28 września 2013r. o 21:49
~do judi napisał(a): podaj więcej szczegółów !
Myślę że nie napuszczasz internautów na swojego ex-partnera

Też o tym pomyślałem. A Twoje dziecko tatusia zna :> Tak ?? To nie on :|
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza