Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Tłumy przyszły zobaczyć Kaczyńskiego
~ niezalogowany
30 września 2013r. o 11:03
emem napisał(a): Tylda tylko wtedy byla zupelnie inna sytuacja ekonomiczna na calym swiecie! Pozniej pekla banka w USA i rozlalo sie na caly swiat. Nie sztuka rzadzic w okresie koniunktury.

To bzdura - co to ma do rzeczy? Pokaż tylko jedną rzecz dobrą, którą zawdzięczamy PO! PiSowi zawdzięczamy wszystko!
To kryzys zatrudnił tysiące nowych urzędników?
To kryzys przekręcił wszystkie przetargi i doprowadził do bankructwa firm?
To kryzys podwyższał opłaty i podatki (a w efekcie i tak spadły wpływy z nich zgodnie z krzywą Laffera)?
To kryzys budował drogi i stadiony najdroższe na świecie (w kryzysie powinny być ceny niższe!) a i tak nieterminowo, niesolidnie i usterkowo?
To kryzys organizował spotkania z szemranych biznesmenami hazardowymi po cmentarzach i stacjach benzynowych?
To kryzys wypłacał wielomilionowe premie za spieprzoną i nieterminową robotę?
To kryzys nie wyjaśniał żadnej z miliona afer a zamykał i odsuwał tych, którzy je odkrywali?

[img=1380531821_5av24j6.jpg]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
30 września 2013r. o 11:17
Niemcy kupują u nas bydgoskie pociągi a my kupujemy włoskie pendolino dla którego nie ma torów (i nie będzie bo się nie buduje).
U nas rabuje się biednych a zagraniczne banki ani sieci handlowe wcale nie płacą podatków!
Popatrzcie na Orbana - jest kryzys, miał dużo gorszą sytuację niż jest w Polsce a odnosi sukces za sukcesem! Kaczor chce robić to samo![img=1380532671_8uccdpn.jpg]
~ niezalogowany
30 września 2013r. o 12:55
falco napisał(a): poczytałem Was i to mi wystarczy.... :D
cały dzień byłem w lesie i cieszę się bo dokonałem dobrego wyboru... :D

to powinieneś w tym lesie zostać, nic ciekawego nie wnosisz do dyskusji :P
~ niezalogowany
30 września 2013r. o 13:03
emem napisał(a): Tylda tylko wtedy byla zupelnie inna sytuacja ekonomiczna na calym swiecie! Pozniej pekla banka w USA i rozlalo sie na caly swiat. Nie sztuka rzadzic w okresie koniunktury.

Podobno Tusk twierdził, że Polskę kryzys ominął, byliśmy zieloną wyspą :) rządzi już 6 lat i co? Pojawiają się głosy ekonomistów, że Tusk popełnił wiele błędów! A przecież czas przed euro2012 w Polsce też była koniunktura, i co? Jeszcze powstanie komisja śledcza dotycząca przekrętów z budową autostrad :D
~ niezalogowany
30 września 2013r. o 13:18
Jarosław Idiotów Zbaw.
11202
#Anonim11202 nieaktywny
30 września 2013r. o 13:28
~ napisał(a): Jarosław Idiotów Zbaw.

tusku ostatni grosz wyciąg z nas.
~xyz niezalogowany
30 września 2013r. o 13:38
Nie mogę się doczekać żeby zaczął rządzić PIS i Kaczyński . Będziecie jeszcze płakać jak Kaczyński zrobi z nas zieloną wyspę taką jak Kuba.
5134
#TOjsienka nieaktywny
30 września 2013r. o 13:38
Motywacja napisał(a):
~ napisał(a): Jarosław Idiotów Zbaw.

tusku ostatni grosz wyciąg z nas.

dwóch będzie chodzić dumnych jak paw
nam zostanie kapusta i kwas

tak mi się zrymowało :| :D

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.