Po co tłumaczycie PEOWCOM sytuację w kraju !! Przecież oni w Wybiórczej i TVN-e mają Zieloną Wyspę. A i tak jak jesteś przeciw PO. to jak za komuny zniszczą Cię !!
mysle ze ludzie zmeczeni sa polityka PO a niestety innych tak silnych partii jak PIS nie ma jeszcze w strukturach, nie mam watpliwosi co do wygranych wyborow dla PIS.
Lech Kaczyński...jedyny polityk,obywatel w tej Polsce.....który bezinteresownie i oddanie z sercem walczy o dobro obywateli o dobro naszego narodu...KOCHA POLSKĘ...poświecił cale swoje życie w dążeniu do dobra,do normalności
...nasuwa mi się pytanie dlaczego ukrzyżowali Jezusa..??....już wiem ,bo był nieskończenie dobry.............
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.